skin, skin som den sol du är

jag vet inte varför, men ärligt - jag vill inte sluta tänka på dig
du bara kom från ingenstans en dag och vände allt från botten till toppen
och idag när ja såg dig, du bara stod där som en sol & lyste upp hela världen '


idag var de skola då, och de var en otroligt seg dag och de lär väl bli så varenda måndag, usch!
de blev inte bättre när jag satt där inne på vår 1timme & en kvarts mattelektion av att sofia smsade mig och skrev "jag och amanda har slutat nu, nu ska vi äta varsin chokladboll" , haha de sög verkligen att sitta där och jobba matte då. men tiden gick endå ganska snabbt tillslut, maja & jag hade riktigt roligt tyckte jag, haha!
efter jag slutat gick jag ut och mötte sofia & amanda i framgången, och så köpte jag en chokladboll oxå (a)
sen gick vi till bussen, amanda åkte hem & jag åkte med sofia ner till stan. vi gick typ runt lite oså medans vi väntade på malin, och så träffade vi även matilda en stund, riktigt kul att se dig! :) sen när malin kom fortsatte vår dag på stan & den avslutades på mcdonalds! ;)
sen åkte jag hem och har bara haft en seg och tråkig kväll, ska snart gå & lägga mig.
känns som de är väl behövt efter den här skoldagen!

ha de så bra !

alexandra axner

slut på de roliga

har haft en ganska så trevlig helg! :)

i fredags träffade jag david en stund, sen åkte jag till skogstorp å träffade pappa, sis & hennes boyfriend, vi kollade på christoffers match. träffade även ola, oscar och dom där. lite trevligt sådär va :)
sen skjutsade pappa mig till sofia, där amanda redan va, så jag fixade mig lite sen drog vi ner till stan för å se om de var trevligt på sucken! och de var de, vi mötte alexander, filip, tamasi och martin vid mcdonalds oså gick vi runt med dom lite :)
träffade även på vår lilla sötfjortis malin! haha puss på dig gullet ! ;)
aja, massa andra trevligt folk stötte man ju oxå på. det var en trevlig kväll, och sen sov jag hos sofia!


på lördag vid 1 vaknade jag hos sofia, vi slöade ett tag, åt frukost och sen fixade vi oss, cyklade till orrliden och kollade på fotbollsmatch. Skogstorp mot City,  City vann! :)
efter de cyklade vi tillbaka till sofia och hämtade våra grejer, och sen ner på stan och käkade, träffade nathalie på bussen som joinade oss på american pizza.
och sen åkte vi hem till mig å fixade oss lite där, å sen ner till stan. träffade marcus, kalle och nån mer påväg ner, så stannade och snackade med dom ett tag.
hade en trevlig kväll igår oxå, och träffade massa roligt folk tycker jag, kvällen slutade med att vi gick mot årby och träffade barzan, rimon och karwan, vi typ gick runt hela eskilstuna kändes de som, och sen typ när vi var hos mig drog dom hem & jag å sofia hem till mig, så sov hon hos mig!

och idag vart de en slappardag, vi gick upp å duschade sen drog vi till tunapark, jag köpte lite saker, och sen åkte vi hem till mig igen. och sen gick jag med sofia till bussen vid 5 och hon åkte hem.
och sen dess har jag bara tagit de lugnt. städat och duschat, så snart ska jag laga mat till mig och sen kolla film med familjen! :)


vet att jag är sämst på att uppdatera, men nu fick ni läsa om min helg om ni var intresserade av det :)
men tyvärr är de slut på de roliga nu, och imorgon äre back 2 school, haha!

puss på alla !


bilderna är inte från helgen,
men jag tyckte de behövdes mer bilder i bloggen så varsågoda!
   

 

alexandra axner

jag är duktig!

är glad att jag kom iväg till friskis&svettis iallafall ! kände mig riktigt duktig efter att ha varit å tränat! :) jag mötte amanda och sofia där utanför och så gick vi till gymmet å sprang lite på sånt där band ni vet. ganska jobbigt, men skönt att komma igång igen!
träffade underbara Licha där inne oxå, gud vad glad jag var att se henne, jätteroligt att träffas! saknar verkligen henne massor. från att ses flera gånger i veckan, till nu, nästan aldrig.

men iallafall efter träningen, gick jag & sofia och köpte en varsin cola, asså tyckte vi var värda det hehehe, sen gick jag hem, och så hade mamma lagat mat, så jag åt & sen hoppade jag in i duschen. och så hamnade jag här sen.

imorgon är de sovmorgon , börjar 10.20, och det är underbart!
oså drar vi igång med riktiga schemat imorgon oxå, slutar 16.00, och de är ju lite mindre kul. men jag överlever!


puss