no more lies

man kommer längst i livet med att vara ärlig och inte ljuga.
förlåt mamma,


jaha , då var sportlovet slut då :(
imorgon börjar skolan igen och jag känner att jag inte orkar det.,
men iallafall mitt lov har varit bra! superskönt att slippa skolan. helgen har jag spenderat med christian, eller ah nästan hela helgen iallafall. :)
i fredags på dagen var jag ute på isen och grillade i sparreholm med pappa & christoffer, vi pimplade oxå men det gick inge bra alls + att det är grymt tråkigt! var iallafall mysigt att umgås med pappa & christoffer, trots kylan och snön. <3

på fedagkvällen åkte jag till eskilstuna och var med christian och fabbe. efter en stund drog fabbe , så jag var med baby ett tag till, innan jag oxå åkte hem.
dagen efter, lördag så kom christian baby till mig på morgonen & på dagen var vi i Gustavsvik med pappa och christoffer :) det var superkul ! jag hade en jättebra dag! sov hos christian sen och vaknade upp brevid honom idag ,, älskling <3
och idag har vi bara tagit det lugnt. en lugn och skön vilodag innan skolhelvetet börjar igen., älskar dig christian

tack för helgen

onsdag 18 februari

vet inte vad jag ska göra idag, känns som det kommer bli en astråkig dag. jag är typ inte glad heller, så jag vill helst göra nåt kul för att komma på andra tankar liksom. elin & karin åkte iväg idag och kommer hem på söndag, så inte hinner jag träffa dom heller, inte på hela lovet. fan vad tråkigt.

kändes tomt som fan att vakna imorse, utan älskling brevid sig i sängen, :( <3
& snart måste jag packa upp allt , och kanske städa lite. det gör ju inte dagen bättre om man säger så. ingen att vara med idag, alla har andra planer, och kvar blir jag, hehe ensam och uttråkad. bajs på denna dagen alltså!!

pusshejssss


jag kämpar varje dag för att glömma , men varje dag påminns jag igen

underbara dagar

14 - 17 februari / 
älskling & jag har varit i stockholm, eller ja vi bodde ju hos min morbror i Lidingö, men hellre det.
vi har bott jättefint och haft det mysigt. jag har iallafall tyckt att det varit mysigt. den 15 februari var ju våran 1årsdag, typ därför vi hade bestämt oss för att vara i stockholm, hehe. tänk att det verkligen har gått ett helt år baby, shit vad jag älskar dig alltså. dehär dagarna med dig har varit helt underbara! och jag saknar det redan, saknar att ha dig brevid mig i sängen innan jag somnar (a) ännu värre lär det väl bli att vakna imorgon helt ensam, haha men jag vänjer mig nog snart. förhoppningsvis. i stockholm har det varit mycket spring på stan & shopping, fika och mat.

14:e var det ju alla hjärtans dag, och det viktigaste för mig den dagen var att jag fick spendera den tillsammans med mitt hjärta, christian serrano min älskling. fick jättegullig allahjärtansdag present oxå, tack baby du är så söt!
15 februari är våran dag, hade en jättebra dag älskling, tack för att du finns. & jag älskar dig verkligen, så mycket att du inte ens kan förstå. <3

men men , nu måste jag gå & sova. tack iallafall älskling för dom här dagarna, jag älskar diig mest !