-

sanningen är den, att jag aldrig egentligen har behövt dig

shulululuhejsan hoppsan, har inte hunnit skriva så mycket här den senaste tiden. antingen har det berott på att jag inte orkar eller helt enkelt inte vill dela med mig av mina dagar,, igår iallafall var en bra dag. jag var med denna pärlan, amanda. & vi hade grymt kul, skrattade hela dagen rakt igenom. det är så skönt att du är som du är amanda, dig själv. du är en perfekt vän. min mamma tycker mycket om dig oxå (a), du är en gullig tjej , ska du veta. hihihihi.
och jag vet inte hur ofta jag kommer orka uppdatera min bloggis här, eftersom det endå inte är nån som läser, haha känns ganska meningslöst då liksom. men men , det är ju lite kul endå ;) , idag rullade skoldagen på ganska fort, konstigt nog har vi faktiskt ganska kul i skolan, mycket flummande hela dagarna, hehe det är kanske det som gör att man orkar gå dit förresten ? , måste snart börja tänka på att plugga till mitt omprov som är till nästa måndag, uuursss det är hälsaprov & jag hatar sånt, man ska typ kunna vad alla muskler i kroppen heter ? ;obut, well well. har inte så mycket mer att säga nu, haha bara att det var mysigt att vara med min honey idag, älskling du gör mig så glad, faktiskt. jag älskar dig christian serrano arias, så grymt mycket.

tja

nu har jag precis duschat & ska snart platta håret, för senare ska jag hem till älskling, ut i kylan buuurrr. hoppas han kan värma mig när jag kommer till honom iallafall, för det är han ju bra på.

mitt rum ser ut som ett bombnedslag, men jag hann iallafall städa i ordning lite i resten av hemmet innan mamma kom hem, hon uppskattar det., och det är kul att se henne glad.

igår var jag & såg på bio med min familj, vi kollade på australia. den var bra, hehe :) mysigt , hehe och påvägen hem åkte vi förbi massa lägenheter som är till salu eller vad man ska säga haha klockan va typ elva och det var mörkt men vi åkte runt & kollade ändå, haha.

aja , men orkar inte skriva mer nu + att jag inte vet vad jag ska skriva, ha en bra dag !


pusshejs