slut på de roliga

idag har jag bara tagit det lugnt, inte så kul avslut på lovet. men de får gårdagen stå för istället ;) amanda kom förbi och lämnade tillbaka mina skor & hämtade sina grejer runt två nångång, sen tog jag en dusch och så har jag fixat mitt rum lite. blev mycket mysigare nu tycker jag! blev en liten promenad också, eftersom jag var tvungen att gå & lämna tillbaka några filmer på rixvideo. gick förbi coop och köpte halstabletter också. min hals mår inte så bra idag. när jag kom tillbaka efter det läste jag hundra sidor i min engelskabok. borde ha skrivit klart naturkunskapsgrejerna också, men det orkade jag inte.

har precis ätit pizza med familjen, snart blir de väl sängen för min del. inte för att jag kommer kunna somna men, kommer å andra sidan aldrig kunna vakna imorgon heller. längtar redan till nästa lov!

aja, vi hörs imorgon! puss

28 februari 2010

tja tja

sista dagen på lovet idag då. känns väl inte sådär jättehärligt men har iallafall haft ett festligt lov, trots att jag inte åkte till min syster. de blir en annan gång. lovet var ju lyckat ändå!

igår var också en bra kväll/natt!
amanda & sofia kom hit runt sex, vi fixade oss lite och så, sen tog vi en taxi till mandy thai och mötte maja, sen åkte vi vidare hem till henne. blev lite girlpower där bara, mycket trevligt!
sen skjutsade hennes mamma oss till slottsskolan! kvällen var lyckad tycker jag, vi dansade, skrattade och hade de bara jävligt kul. tyvärr råkade min kamera ut för en liten olycka, så blev tyvärr inga bilder från den festen, men har lite andra bilder från kvällen att bjuda på!

vi hade egentligen tänkt dra vidare efter slottsskolan, men innan vi fick reda på var de fanns efterfest hade vi redan tröttnat på att vänta så kent kom och hämtade oss, kom hem runt halv två nångång, la mig i sängen, pratade lite i telefon innan jag somnade.

ps. kameran är iallafall lagad nu!

maja är inte med på nån bild, men jag tycker om dig lika mycket ändå! det är för din skull jag inte tar kort på dig, haha men kom ihåg att du räknas med! puss
LÖRDAG!

idag hade vi ställt alarm på nio bara för att kent skulle komma och hämta sofia, haha så hon åkte hem runt halv tio kanske och då gick jag och la mig igen och sov ett par timmar till. vaknade och somnade flera gånger, men halv ett gick jag upp iallafall. dödligt ont i halsen hade jag också, dock är det lite bättre nu & bättre blir de framåt kvällen!
ska hjälpa mamma och dammsuga lite här hemma, laga lite mat till mig själv, ta ett välbehövligt varmt bad och senare kommer sofia & amanda hit, då blir de dags att fixa sig inför kvällen, ska vidare hem till maja sen & efter det blir det lokalfest, alla dag festen ni vet? som är något försenad, men vem bryr sig? vi ska iallafall röja ikväll & vi hoppas på det blir skitkul!
hinner inte skriva mer idag, men imorgon uppdaterar jag er med massa bilder förhoppningsvis!

puss & ha en jävligt bra lördag! ♥