Men vafan?

Jag vet inte om ni sett några inlägg komma upp här idag? Det har iallafall inte jag gjort.. Tror det är nåt fel på blogg.se och antar att dehär inlägget inte heller kommer dyka upp än på ett tag.

Aja, lika bra å skita i det så får vi väl se hur de funkar imorgon! Och om det nu är nån som ser dehär inlägget och dom andra jag skrev idag så vill jag bara säga godnatt! Puss

Vänskap är det vackraste som finns

Hallådär! Tänkte berätta lite om dagen nu!
Vaknade hos Michaela runt åtta typ, sen tog vi niobussen till skolan. Hade typ inga lektioner, eller vi hade vikarie på psykologin så det va rätt lugnt & så hade vi ingen engelska alls. Ganska lång håltimme med andra ord, eftersom de var lunch på det också!

Hade iallafall spanska sista lektionen & efter det drog jag med Ida ner till stan och gick runt å tittade på lite kläder bara, gick hem efter typ en timme. Såå himla kallt ute.... Aja, Maja kom iallafall förbi och var här ett tag. Vi snackade lite och bara tog det lugnt! Haha blir så glad av att vara med henne, våran humor! Eller egentligen hennes humor är det som är grym!

Får se vad som händer resten av kvällen. Mamma lagar mat nu, så de blir väl käk & sen går jag kanske ut en stund eller så stannar jag inne och nördar ;) Återstår att se! Vi hörs senare! PUSS

JigglypuffMinns ni Jigglypuff? Det gör iallafall jag & Maja, vi pratar alltid om Pokémon..
Hehe, och jag var helt enkelt tvungen att lägga in två söta små bilder på min favorit!