HAPPY NEW YEAR!

Det är väl det enda jag har att säga nu! Snart kommer nåra fina tjejer hit & sen firar vi det nya året resten av kvällen & natten hos Ida! Skååål! Och ta hand om varandra! PUSS

2011 börjar lida mot sitt slut

Hej!! 

Mysig kväll igår med Eve, vi tittade på One tree hill, pratade massor & bara myste! :) Idag när vi vaknade tittade vi ett avsnitt till av One tree hill och sen skjutsade hon mig till stan när hon åkte hem.

Såå idag har jag fixat det allra sista på stan och nu väntar bara massor av fix (dvs dusch, peeling, rakning, sminkning, lockning av hår osv osv) & vid halv åtta kommer några tjejer hit och fixar det sista och sen drar vi vidare till Ida runt nio och där blir det party party party, all night long. Eller typ iallafall, massa dans bjuds det garanterat på och jag är SÅÅÅ TAGGAD! :D

Kommer bli en grym kväll! Gissa om jag läääängtar!!!!

Puss på er & om jag inte hinner skriva mer idag, så GOTT NYTT ÅR MINA ÄLSKLINGAR & ALLA ANDRA! :D


Sista jobbpasset för i år, ha ha

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra jul & en bra första vecka på jullovet! Det har jag haft iallafall, trots allt jobb & slit i julhelgen så blev det mysigt på sitt egna lilla vis när vi firade jul! :) Har ju liksom världens bästa familj så kan inte bli annat än bra! 

Idag har jag varit på stan och bränt lite pengar med Evelina, mysigt som alltid att umgås med henne. Var på stan några timmar innan jag tog bussen vidare till jobbet & så jobbade jag fram till halv nio. Årets sista pass ;) 

Imorgon är det nyårsafton, jag förstår inte att tiden går så snabbt? Jag tar studenten om ett halvår liksom. Det är sjukt. Helt jävla sjuuuukt. Shit, mitt liv börjar ju snart på riktigt och jag känner mig fortfarande som ett litet barn, hjälp?! 

Aja, får fortsätta filosofera någon annan gång för nu kommer Eve snart hit och gör mig sällskap inatt, blir en lugn kväll för våran del. Kan ju säga att det behövs om man tänker på vilken olugn kväll det kommer bli imorgon. Det kommer bli gaaalet! :D Tjooho. Puss & godnatt med er!