Sleeptime

Har precis städat bort ungefär 5 ton saker/kläder från min säng så nu kan jag ÄÄÄÄNTLIGEN krypa ner & försöka sova! Så de är precis vad jag ska göra. Lyssna på mysmusik och somna till det, bästa som finns!

Vi hörs imorgon! Puss

Huuungrig som ett djur!

Haaaallådär! Jag har haft en fin dag, så hoppas att ni också har haft det! Sista lektionen i skolan flummade jag, Ida och Maja oss igenom. Älskar när det är sådär, vi skrattar åt allt & ingenting. Livet känns så lätt då!!
Efter vi slutade drog jag & Michaela till friskis och tränade en stund, blev även en sväng förbi solariumet. Inte för att det märks skillnad på mig, men aaaaaaaja! Längtar till sommaren!

När jag kom hem tog jag ett ryck här hemma och städade, så att mamma ska vara glad ikväll! Hon borde komma hem närsomhelst! Hoppas det iallafall så att hon kan börja med maten. Blir min favorit ikväll! Åååååh, jag är såå huuungrig!!! Men aja sötisar, vi hörs senare kanske! PUSS HEJmuuuuuuuuuuuuuuuumss, skulle inte va helt fel nu!

Företagsekonomi in my heart

Har företagsekonomi nu, databokföring.... Världens roligaste ämne..

Aja, sen har vi administration och turism & efter det blir det träning med Michaela:) Har inget mer å tillägga nu, skriver bara för att de inte går så bra med företagsekonomin..

Vi hörs! Puss