Jag vill ha sommar, på riktigt..

Hej där!
Sitter inne & har gjort det i princip hela dagen. Har tvättstugan idag så har sprungit upp och ner & tvättat enda sen två. Maja gjorde mig sällskap halva dagen också, dock så sov hon mer än hälften av tiden.. Hehe.
Jaaja, snart kommer iallafall pappa hit och ska hjälpa mig att laga min cykel, efter det ska jag till Michaela en stund, planera lite inför midsommar och prata igen de dagar vi missat! ;)
Ikväll är min tanke att ha filmkväll, helt ensam. Blir nog mysigt faktiskt! De är ju inte direkt väder ute så man vågar dra iväg ett gäng och grilla osv, man vet ju aldrig när det börjar regna liksom. Vädret gör ju precis som det vill.. Uschhhhhhh..

blir lika besviken varje gång jag vaknar upp & inser att det bara var en dröm

Hallåj! Hur står det till!? Bra hoppas jag!

Själv rullar livet på, sommaren känns mer som höst om jag ska vara ärlig.. Men annars är det ganska skönt med lov faktiskt. Kan sova hur mycket man vill i princip. Iallafall nu sålänge jag inte har något jobb..

Har sovit till och från enda fram till tre idag, upp och käkade frukost runt halv ett och sen somnade jag om igen.. Mycket välbehövligt faktiskt! Och nu kom pappa precis hem och ska börja grädda pannkakor. Livet är allt bra ibland! ;)

Vi hörs snart igen! Puss på er

Bara för att jag har så otroligt tråkigt

Hej på er!
Känner att det inte finns så mycket annat å göra idag, så därför slänger jag upp ett litet inlägg!

Känns otroligt skönt att det är sommarlov nu, meeen var är det fina vädret? Och vad ska man göra om dagarna? Det är frågan.. Jag har haft ganska tråkiga, sega dagar på början av mitt lov. Spelar för det mesta Angry Birds och ligger i sängen, lyssar på musik och chillar med livet. Ska börja läsa lite också hade jag tänkt, varit på bibblan och lånat fyra helt okej böcker. Frågan är bara när jag kommer börja läsa..?!
Ni tänker säkert "Har hon ett liv?" Och svaret just nu är nej..
Meeeen har iallafall fixat lite grejer så att jag snart ska kunna börja övningsköra. Ser fram emot det iallafall & så hoppas jag på jobb i sommar, seeeen kommer ni se mig börja leva igen. Wohoo
Nu ska jag gå och vika lite tvätt.. Då blir mamma glad!
Ha det bäst! Puss & hej!
big love