Snart dags för långhelg!

Hallådär! Vad hände med bloggandet undrar jag..?! Det undrade tydligen Cicci också idag så jag kände att det var dags att skriva lite! ;)

Vad har hänt på en vecka då..? Ja, dagarna går snabbt och inte mycket blir gjort. Går till skolan och är där, men är inte där mentalt.. Tänker ingenting liksom, har gjort tre prov utan att plugga. Klarade geografiprovet, så nu håller jag tummarna för marknadsföringen och internationell ekonomi-provet! :D

Nu är vi iallafall lediga lördag till tisdag så det känns skönt! Måste jobba ikapp en hel del, plus jobb i helgen och så är det 50-dagarsfesten på Valborg. Egentligen är det mindre än 50 dagar kvar då.. Studenten är nära nu! :)

Detta blev ett otroligt ovärt inlägg, utan bilder.. Yep, mobilen krånglar som vanligt och jag är trött.. Sov så gott! ;)

Godnatt mina fina!

Hos pappa

Har precis kommit innanför dörren hos pappa nu. Blir en lugn kväll, Oliver kommer hit och vi ska vara barnvakt, så de blir väl så lugnt man kan ha det med en busig liten pojke ;)

Hade iallafall bara en lektion i skolan idag och sen blev det Tuna Park med Maja, Cicci och Louise, lite shopping och en mysfika! :) Brände återigen fööööör mycket pengar.. Hursomhelst är jag nöjd med mina köp! :D

Nu ska jag vänta på att pappa och Oliver kommer hem så vi kan äta! Ha en bra kväll hörrni! :)

KAN INTE FATTA DET!!!

Det är snaaaaaart dags, 50 dagar. Shit, det är ingenting ju! Det kommer gå så snabbt allting nu! :D

Ha en fin dag hörrni! Puss från en glad tjej! ;)