Spontan fredagskväll & mysig lördagskväll

Hejhej! Hoppas ni har haft en bra helg! Det har iallafall jag haft! :D Jag jobbade i fredags och sen blev det en spontan partykväll i Hällby, som var väldigt trevligt! Brukar oftast bli bäst när man inte har några förväntningar alls, haha kanske bara jag som tänker så. Men jag tror de ligger nåt i det! ;)

Igårkväll hämtade Sofia & Amanda mig och så åkte vi hem till Malin, där det bjöds på middag, sällskapsspel och en massa efterlängtat prat och skratt! Kom hem någon gång efter tolv och somnade gott efter en riktigt mysig kväll! :D
Fick även träffa Malins underbara lillasyster för första gången, sötaaaaste Nelly!
Gud vad man blir glad av små bebisar. Så himla söt!!! :D

It's like wishing for rain as i stand in the desert



Heeeej på er mina vänner & ovänner! Var ett tag sen nu, haha ovanligt att jag börjar mitt inlägg så.. Idag har jag hunnit med att både träna & plugga. (DUKTIG TJEJ) Avslutade för en stund sen & ska snart krypa ner i sängen, lär ju ha skön träningsvärk i mina ben imorgon också!! :D Har förresten bara halvdag i skolan eftersom att det är skolkampen(?) i sporthallen resten av halvan. Sköönt! 

Tänkte nämligen åka till pappa imorgon och övningsköra lite, har ju körlektion på torsdag morgon. Hade min första körlektion förra torsdagen. Gick bättre än förväntat, jävligt bra faktiskt! :D Det börjar närma sig körkort nu! ;) 

Ska väl inte överdriva och skriva ett svinlångt inlägg hehe, så jag avrundar här. Vi hörs när vi hörs!
PUSS PUSS & SOV GOTT!