Torsdag 26 Juli - Can't go a day without thinking about you

Godmorgon! Inatt hade jag en sån där bra dröm som man aldrig vill vakna upp ifrån.. haha :(
Meeeen, jag vaknade iallafall och nu är jag vaken. Det var bastu i mitt rum imorse. Gick inte att ligga kvar där inne, höll på att dö av värmen!!! :O Trots att det inte är strålande sol så är det varmt som tusan!

Igårkväll träffade jag som sagt Louise och Ida, vi satte oss på Håpes och drack lite drinkar och bara myste, vi tog igen missad tid så att säga! :D Jättemysigt var det! 


Nu ska jag duscha och klä på mig, får se vad denna lediga dag har att erbjuda! Puss på er


Onsdag 25 Juli - Lönedagar är alltid en bra dag

Haaaalloj! Idag har det varit strååålande sol och jag har jobbat från 8.30, försov mig imorse :( Inte bra alls!! Skärpning nu! Annars så rullade dagen på jobbet på rätt bra, jobbade med Maria och vi har alltid så kul tillsammans! :D Kommer sakna Gruppboende 1 när jag ska börja på Våning 3 om två veckor :( 

Hursomhelst slutade jag klockan ett och det är jag glad för eftersom att det har varit typ årets finaste väder idag! Tackar vädergudarna för det och hoppas att vi får se solen snart igen! ;) Jag åkte hem och åt lite efter jobbet och sen åkte jag till Sundbyholm och träffade Rowaida, Lisa och Lisas kusin! Vi låg där och bara njöt av värmen & solen i några timmar. Sen åkte jag hemåt och har inte hunnit med så mycket efter det. 


Nu ska jag göra mig iordning för ikväll ska jag träffa Louise och Ida! Känner på mig att det kommer bli en bra kväll! :) Har saknat mina små tjejer!

Tisdag 24 Juli - Jobbar och sliter

Hej hej! Händer inget kul just nu. Jobbar sex dagar den här veckan :( Jag blir så sjukt trött av att jobba, så när jag slutar jobbet kommer jag hem och bara lägger mig och sover typ. Så kommer nog resterande dagar se ut för mig iallafall. Dock slutar jag klockan ett imorgon och så är jag ledig på torsdag, wiho :D 

Såhär ser min roliga vecka ut :(

Men jag måste ändå säga att jag älskar mina arbetskollegor, det är trots allt kul på jobbet och dagarna brukar gå rätt snabbt ändå :) 

Hursomhelst, igår efter jobbet så åt jag god mat med min bror, fläskfilé, pommes och beasås. Så jävla gott :D Efter det kom Maja och gjorde oss sällskap, vi tittade på en film och så blev det en till film efter det så hon sov kvar här! Imorse tittade vi på ännu en till film och slöade oss lite innan jag började jobba. Det blir rätt mycket filmer nu när man är så seg och trött.. 

Känner hur tråkigt det här inlägget blev, haha så jag avrundar nog nu. 

Här är en bild från gårdagen, muuuums :DGodnatt