Sovmorgon!

Hej hej! Idag har jag haft sovmorgon, skööönt! Jobbar från 13.15 till 21 ikväll, så jag passade på att sova ut ordentligt. Har ju känt mig lite febrig och trött senaste tiden så det var skönt att få sova lite extra! :)

Hursomhelst, jag var ju i Stockholm igår och gissa vad!?? Jag är nu mer ägare till en Peugeot 307, väldigt fin liten gullig bil som känns stor att köra, haha. Det var första bilen vi tittade på och jag fastnade direkt! Så himla nöjd!


Efter bilköpet åkte jag och min morbror och åt på en thailändsk "sushibar" och firade lite ;) Typ det enda stället som fanns i närheten av där vi hade köpt bilen! Men maten var väldigt god iallafall!


Efter det åkte jag hem till Eskilstuna med nya pärlan :D Har aldrig kört i Stockholm förut så det var ju helt klart en ny erfarenhet, kommer nog inte göra om det om jag inte måste, blev helt förvirrad av trafiken där. Men jag kom hem hel iallafall och bilen också  ;)

Nu ska jag klä på mig och röra mig mot jobbet! Ha en bra dag & njut av den lilla solen som tittar fram! :D

Mobilblogg - på tåget

Hallådär!

Har nu avklarat två arbetsdagar den här veckan, vilket gick bra. Det finns alltid massor att göra så dagarna går snabbt!

Idag slutade jag redan 13.00 och nu befinner jag mig på tåget. Ska åka till Stockholm och träffa min morbror och förhoppningsvis köpa bil också! :D :D :D

Jobbar sex dagar den här veckan så kommer inte vara så mycket annat att blogga om, därför kanske bloggen läggs åt sidan.

Hoppas förresten vi får lite sol snart! Skulle inte vara så dumt :)Tillbaka till verkligheten

Hej hej!

Idag är det söndag och sista lediga dagen innan jag börjar jobba. Helgen har jag spenderat med människor jag tycker om och midsommarafton var hur fin som helst. Första året på länge som vi har strålande sol, det är inte så dumt det! :D

På självaste midsommarafton började vi med en fin lunch hemma hos Lina, vilket följdes av att plocka blommor och göra kransar. Jag gav upp ganska snabbt så det blev ingen krans för mig haha.. Hur som helst så åkte vi hem till Cissi runt sex där självaste midsommarfesten ägde rum. Mycket trevligt, speciellt att se alla fulla vänner när man själv var nykter, hehe jag avslutade min midsommarnatt med att tappa bort mig i Mesta efter att ha skjutsat hem Ida och Sara. Det tog mig drygt en halvtimme att hitta ut till stora vägen igen, virrade bort mig totalt. Bra lokalsinne. Jag trodde att jag hade det, men tydligen inte ;)

Några härliga & somriga bilder från midsommarafton


Midsommardagen spenderade jag tillsammans med min fina vän Ida, vi hyrde film och köpte massa gott med oss hem till henne. Tanken var att ta en fika på First, men det var stängt så istället blev det en riktig myskväll hemma hos henne. Helt klart värt det!


Börjar piggna till lite nu också, ingen feber längre, bara snorig och hostig men det hoppas vi på går över under natten eftersom att jag ska befinna mig på jobbet 7.45 imorgonbitti. Tillbaka till verkligheten!