Ben & Jerry's-torsdag

Hej på er!

Idag har jag jobbat och varit på munvårdsutbildning ;) Haha låter spännande va.. Men bra att ha lite kunskap när man jobbar också ;) haha närå men de har varit en effektiv dag iallafall! Efter jobbet bytte jag direkt till träningskläder och cyklade ner till gymmet å tränade :)

Påväg hem belönade jag mig med en ben & jerry's, fast de är väl mest för att peppa mig själv inför min långa jobbhelg som väntar! :) Ska mumsa lite mer nu och sen krypa ner i sängen!

Natti natti, puss på er! :)

En bra tisdag!

Hej på er!

Idag har det varit en bra dag! :)

Började med att jag vaknade vid elvatiden, hoppade in i duschen och sen bestämde jag och Linnea oss för att ses! Så strax efter det rullade jag ner på stan och mötte henne, tog en runda och tittade lite. Blev sedan en fika på de nya fiket Café Street, väldigt mysigt! :) Fick sedan sällskap av Märtha och Elin som råkade gå förbi utanför fönstret! ;) Blev ännu en runda på stan efter det och sen när Linnea drog till jobbet så åt jag med Elin och Märtha på Spicy Hot, första gången jag åt där och de var godkänt ;)

Har sedan hunnit med en halvtimmes gympass på Friskis och sen även testat en timmes hårt skivstångs/step-pass (har kanske ett annat namn dock) på Gymppoz med Elin! Jävligt jobbigt var de iallafall! :o :)

Nu är dom på bio och jag som inte ville se Twilight ska snart hoppa in i duschen och sen hämtar Elin å Märtha upp mig efter bion är slut! Ska umgås lite till ;) Sover även med dom inatt, hihi myspys!

Här är en bild som sammanfattar dagen! ;) Hörs imorgon! Puss hej!It's never the right time to say goodbye

Har varit en tung dag på jobbet idag! :( Därför hoppas jag kvällen blir lugn å skön, ska dock börja med att träna. Kan vara skönt att köra ett hårt pass på Friskis så att man kommer på andra tankar!

Ha en bra kväll! Kram på er