Underbar fredag

Hej hej! Idag har jag varit ledig och solen har visat sig igen. Skönt! Och dagen till ära så har jag varit på spa. Helt otroligt underbart. Har ätit god frukost och god frukt, solat (bränt halva ansiktet förövrigt), bubblat, simmat, bastat, sovit, haft massagetåg med Ditte och Kuba osv osv. Vi har verkligen njutit till max idag så det tackar jag för! 

Haha tog kort på nästan alla utrymmen där inne. Det var så mysigt! Och så har vi haft en strålande fin dag! Jag lyckas alltid tajma in mina lediga dagar när solen planerat att titta fram. Känns rätt bra ;) 

Russian style

Det roligaste med att vara här är nog alla människor från olika delar av världen man lär känna. Igår hade vi en "russian vodka night", haha.. Man skulle typ shotta och äta. Äta konstiga grejer som tydligen var en bra kombo med vodkan. Ja ni ser ju själva.. Vad är det liksom? Jag vågade bara smaka soppan som vi åt i början, annars höll jag mig bara till det som jag kände igen. Det var iallafall en rolig kväll. Helt klart lyckat! Galet som det bara kan bli här i Geiranger!
 
Har varit mycket festande under denna sommar, för mycket men det är kul. Nu blir det dock ändring på det sista månaden. Ska nämligen sluta i housekeepingen och börja jobba natt i receptionen från och med nästa vecka. Ska bli kul! Dock blir det ju inga fler partykvällar då, men det är nog lika bra! :) Cash is king! Det ska bara bli så underbart att slippa housekeeping, har fått så jäkla ont i kroppen av allt städande. Känner mig som en gammal tant i kroppen, stel och jävlig.. Men nu får vi gratis spa av hotellet på torsdag som tack för att vi kämpat oss igenom de här jobbiga veckorna som varit. Kan säga att det är välbehövligt med lite spa-chill! Som ni märker rullar livet på som vanligt här i Geiranger-bubblan. Bara en månad kvar tills jag är tillbaka i Sverige. Börjar räkna dagar nu! 

NU ska jag sova! Ha det fint! Kram på er

Godmorgon.. Eller?

Hej på er! Första natten i receptionen gick helt okej för att vara min första. Det som är lite stressigt är att man liksom har baren att ta hand om OCH så ska man göra pappersarbetet som kräver lite koncentration. Inte så lätt när de sitter folk å dricker, skrattar och pratar högt.. Men jag överlevde första natten efter lite om och men och jag tror inte att det blev såå mycket fel iallafall :) Och imorse när jag slutade kl 7 så bytte jag bara om och så jobbade jag frukost i restaurangen också. Fram till klockan 12 var jag igång och jobbade. Snacka om att man var helt slut efter det dubbelpasset. Så jag sov hela dagen fram till för en timme sen ungefär. Missade staff-food som är mellan 16-17 så jag fick klara mig på några ynka mackor. Ska bli skönt att jobba dagtid igen, haha man blir verkligen helt borta av att jobba natt. Men det känns bra att ha lite variation med jobb iallafall :)

Oj, nu blev det en inlägg om bara jobbet. Men så kan de gå! Nu ska jag ladda om inför nästa nattpass. Ska dit lite tidigare för att få ordning på hur man gör in och utcheckningar. Var ju inte beredd på att folk skulle komma imorse och vilja checka ut.. Haha, kan vara bra att kunna ;) ha en bra fredagskväll! Puss å hej leverpastej!