Personalfest!

I onsdags hade vi personalfest/maskerad med temat Hollywood och filmkaraktärer. Var en superkväll i vanlig ordning med gratis alkohol som hotellet bjöd på. Vi åkte limousine från hotellet upp till Gildetun där festen var, så man kände sig verkligen som en kändis.. Haha eller inte... Jag klädde iallafall ut mig till Catwoman, gick verkligen all in för min outfit (sydde "huvudet" för hand, helt själv) som ni kan se nedan. Gjorde min outfit av svart eltejp och soppåsar, haha man tar vad man har! Många kom utan att klä ut sig, vilket alltid är tråkigt, men men! En bra kväll i alla fall! Här är några bilder från början av kvällen. 

Nu ska jag iväg och jobba kvällsskiftet, imorgon är jag ledig! Woho!
 

Skageflå

Häromdagen var vi ett gäng som gick till Skageflå. Eller vi hikade så att säga. Haha, sånt man gör här som sagt.. Tror denna rutt var ca 1,5 mil fram och tillbaka. Uppförsbacke, stenig och lerig stig nästan hela vägen. I skogen. Låter inte riktigt som något jag brukar göra va?! Denna vandring var bland de värsta jag gjort, jag har aldrig tyckt att det varit så jobbigt att gå som denna gång. Visst var det fint på vissa ställen, men sen när började jag gå en mil för att se en fin plats liksom? Hursomhelst så var det en fin dag med strålande sol och fantastiska vänner, så det är klart jag kommer minnas den som en bra dag, trots att jag var nära döden flera gånger pga min dåliga kondis..
 
 
 

Ålesund

Imorse vid halv nio styrde vi bilen mot Ålesund, var väl kanske inte rätt dag att sitta i en bil i två timmar med tanke på gårdagens festande, men det gick bra i alla fall ;)
 På färjan passade vi på att gå ut och sträcka på benen och kolla in den vackra fjorden!
Vi började med att åka upp till en "utsiktsplats" där man såg ut över Ålesund, väldigt vacker stad med många fina byggnader! Vet inte när jag började bli fascinerad av att titta på vackra utsikter, men hursomhelst är det sånt jag håller på med här haha..
Ålesund
Det blåste som fan uppe på toppen, därav dom snygga frillorna!
 
McDonalds-mat!! Ni anar inte hur gott det var när man inte sett skymten av en McD-skylt på över en månad, haha bästa!
Nöjda tjejer efter att ha spenderat massa pengar!
Som sagt.. Utsikter! Stannade bilen påväg hem för att gå ut och ta kort på utsikten. Det var bara vi och japanerna där, kändes ganska turistigt haha... Detta är iallafall bilder på Geirangerfjorden och på bild två ser ni självaste Geiranger, om ni tittar noga. Där jag jobbar och bor alltså, om ni av nån anledning missat den delen ;)
Har vart en superbra dag med dessa pinglor, Justina, Mette, Helene och Ruta!
Och jag blev en mascara, en bandeau, fem toppar, två halsband och lite godsaker rikare! Gjorde några riktiga fynd, trots att det är Norge vi snackar om! Massa rea, sånt gillar vi!