Kurerar mig i mitt lilla bo

Hallådär! Nu är ännu en vecka förbi, tiden går så fort här. Inte pga att jobbet är kul, utan snarare för alla festligheter och alla fina människor! :) Hur som helst så har jag åkt på en rejäl förkylning, täppt i både näsa och öron (?) och så har jag ont i halsen å känner mig febrig. Mår bajs så nu ska jag bädda ner mig framför One Tree Hill en stund och jag förtjänar helt klart allt detta godis en söndag som denna! Kram på er!

Torsdag 13 Juni

Hallådär! Hoppas att ni har det bra där hemma. Med mig är det fint iallafall! Brände mig dock i solen igår, så de är lite ömt i ansiktet, men annars så! :) Tur att det finns smink! Aja, på min lediga dag igår så låg jag i solen med Shayenne och Aneta, vi gick också ner till hamnen och åt glass och bara njöt av solens strålar. Hur underbart som helst!
 
Efter middagen så gick jag med Samuel, Ida och Jacub upp till den härliga utsiktsplatsen som jag redan har visat bilder ifrån. Sist jag var där åkte vi bil upp men igår GICK vi, 4 km i uppförsbacke hela tiden, fytusan vad jobbigt det var. Men på tillbakavägen gick det lättare, då var det ju 4 km nerför isället. Haha ja, men de lär ju vara såna här "utflykter" man kommer göra här i trakten framöver, så det är bara att vänja sig! 

Uppför denna slingrande backe gick vi, en evighetsväg som aldrig tog slut kändes det som! Haha..
 
Senare på kvällen var det "vinkväll" på ett ställe nerför backen som heter Villa nånting, så vi förfestade några stycken från personalen på hotellet och sen gick vi dit och fortsatte kvällen där. Mycket trevlligt. Det är typ såhär rutinerna ser ut och säkert kommer se ut framöver. Sova, äta, jobba, festa, sova, äta, jobba osv.. Haha vilket liv, men änsålänge känns det bra iallafall! ;) Hade hursomhelst en bra ledig dag igår, nästa gång är om en vecka igen.
 
Ikväll ska jag jobba extra. Har städat idag som vanligt 8.30-15.30 och nu ikväll ska jag få jobba extra i serveringen, ska bli jättekul trots att jag är sjukt trött. Men de är bra att "få in en fot" haha, och pengar är ju bra att ha så why not! :) Skönt med variation om inte annat! Well well, inte så mycket annat som händer nu! Blev ett skapligt långt inlägg också, men de är ju trevligt ;) Puss på er!

SOL♥

Hallådär! Idag har vi haft det soligt och varmt här! Sååå himla härligt! Dock är det INTE härligt att jobba när det är varmt ute, det blir liksom ännu varmare inne då.. Men efter att jag slutat jobba idag gick jag fort och bytte om till shorts och så åkte jag med två tjejer här, Marina och Felicia upp till ett ställe som kallas utsikten, och jag förstår varför det kallas så, för det är verkligen sjuukt vackert där! Kolla bara här liksom!
Jag är verkligen inte en naturmänniska egentligen, men den här naturen är helt sjuk. Så otroligt vackert! Bara att det slingrar sig ett långt vattenfall nerför bergen är ju häftigt! Det finns nåt ställe här där man kan stå under vattenfallet, tänker gå dit innan jag åker härifrån. Fatta vad coolt!
 
Aja, hursomhelst. Efter att vi kom tillbaka från utsiktsplatsen så köpte jag en glass på Joker (typ som konsum här) och så satte jag mig ute i solen en stund. Har saknat den! Här är det verkligen jättekallt när inte solen skiner, men när den väl tittar fram så blir det faktiskt sommar. Men annars känns det rätt höstigt här faktiskt. (Svar på din fråga Ida). Och angående maten här så serveras det ett varmt mål om dagen bara, mellan 16-17 och varje dag sen jag kom så har de varit gott MEEN resten av måltiderna består mest av mackor, oboy, yoghurt och flingor. Har fått dille på digestivekex med chokladgrejs på (typ som Nutella fast ändå inte). Dålig vana dock, så snart blir de ändring på det. Men så är det med maten här i alla fall. Dock finns det ett allmänt kök här i huset jag bor, men har inte hunnit använda det ännu ;)
Och människorna här är trevliga, i alla fall dom jag har hunnit prata med! Folk här är antingen norskar, svenskar, polacker eller från nederländerna. En salig blandning! Men det är kul!

Här sitter jag bakom Joker och äter min wannabe Twister-glass, haha den va rätt god men inte som hemma! ;)
Här är ett foto från samma ställe upp mot hotellet (dock syns inte hotellet på bilden).
Och dom här två bilderna är tagna på "bakgården" till Soltua, där jag bor. Ida, jag ska försöka ta lite mer bilder på omgivningen och hotellet så småningom! Hihi!

Här är i alla fall två bilder tagna när jag står i hissen på hotellet! På självaste "byn" ;)