Långfredagen

Hallådär!

Detta blir mitt sista blogginlägg som tonåring. Sug på den ni ;) Snart är jag 20 och min födelsedag imorgon kommer bli så mysig!

Hursomhelst igår blev det utgång med Cissi, Elin och Louise. Dom kom hit innan och myste och sen tog vi taxi till Villa och dansade fram till stängning. Mycket lyckad kväll faktiskt! :) Blir ju vad man gör de till! :) Jag hade hursomhelst skitkul!

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda om inför morgondagens bravader! Ska försöka ta mycket kort från min födelsedag så slänger jag in de här förr eller senare! :)

Här är iallafall några bilder från igår:

I Katrineholm

Godkväll! Framme i Katrineholm och just nu befinner jag mig hos min syster Ellinor. Blir en lugn myskväll ikväll och de känns som att jag verkligen behöver det. Behöver nog lägga mig snart nog. Är sjukt trött! Aja, dagen har varit bra idag! Har jobbat, tränat och gått lite på stan med Elin innan jag åkte hit :) Det bästa som hände idag var att Maja ringde från andra sidan jorden! Skönt att höra hennes röst & få snacka lite! :)

Vi hörs hörrni! Kram på er

Dagens impulsköp

En guldklocka. Varför vet jag inte, gillar ju inte ens guld. Men de kan väl vara snyggt någon gång även det! Det var rea såklart - vad annars? 250:- på Ur&Penn.