Inte långt kvar nu

Godkväll! Hela denna dag har gått ut på att packa de sista inför min flytt och även förberedelser inför bröllopet som är imorgon. Jag fattar inte att det redan är dags imorgon och så åker jag dagen efter det.. Helt sjukt vad tiden går fort alltså.. Nu har jag, Christoffer och pappa precis ätit en kvällsmacka (läs tre) och druckit Oboy. Mysigt avslut på denna månad & även sista besöket i Sparreholm på några månader. Nu ska jag krypa ner i sängen så att jag får min "skönhetssömn". ;)
 
Godnatthälsningar från mig & pappa!

Papas Tapas

Har haft en supermysig kväll på Papas Tapas. Lika god mat som alltid & godare är det med gott sällskap! Fick en överrasknings-efterrätt också som dom kom in med. "Såg att de var någon som fick presenter här" haha så gulligt av dom! Fick massa godis till resan och så fick jag även ett helt underbart album av min fina Ida L. Tänka sig att man har så fina vänner! Och bäst av allt är att dom finns kvar när jag kommer hem <3

Nu ska jag sova. Mycket på schemat imorgon också! Kram & godnatt!

Naglarna fixade

Har förutom att tvätta å packa idag även hunnit med att fixa mina naglar inför bröllopet! Tänkte att det skulle matcha klänningen ;)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällen. Vi ska till Papas Tapas och äta! Ska bli så gott! Dock är de typ "hejdå-middag" så det är ju förstås lite jobbigt. Men en mysig kväll ska vi iallafall ha! :)

Hörs sen!

Här är resultatet på naglarna ;)