-1,6 kg

Hej hej! Idag har varit en bra dag! Har varit och vägt mig på Viktväktarna och under första veckan har jag gått ner 1,6 kg, vilket känns jättebra! Nu får man lite motivation att fortsätta kämpa! :) Och så bokade jag min resa idag. Spännande! Kommer resa till Australien först och sen vidare till Bali och Thailand. Är så exalterad! Kommer bli mitt livs resa tror jag. Kommer bli grymt härligt iallafall! Är sååå glad! 

Firar denna bra dag med chokladpudding och grädde! Tar några points från min veckobonus ;) Det som är bra med Vv, att man får unna sig! Vi hörs hörrni! Onsdag 30 Oktober

Äntligen helg..! För mig alltså, haha ledig imorgon med andra ord. Behövs verkligen! Är superglad att jag fått jobba så många timmar denna månad men det känns i kroppen må jag säga! Ska bli skönt att få vila imorgon och ladda om batterierna :) Och nu är det bara 8 dagar kvar tills vi åker till Italien! :D Älskar att ha saker å se fram emot! 

Hoppas allt är bra med er annars, här är det prima iallafall. Viktväktarna rullar på som det ska och imorgon har det gått en vecka sen jag började. Ska alltså dit och väga mig då.. Spännande! Och idag har jag jobbat hela dagen, efter jag slutade gick jag till ticket och diskuterade lite mer kring resandet framöver så snart ska jag boka! Hihi. Resten av kvällen har jag hängt med Alex, Albin, P och Agge. Sociala killar som spelade tv-spel nästan hela tiden..

Nu ska jag sova! Puss & hej!Lördag

Hej hopp! Hoppas läget är bra med er. Här rullar det på iallafall! Första två dagarna med Viktväktarna har gått bra. Det jobbiga är bara att jag inte hinner göra några goda matlådor.. Idag har jag jobbat 8-21 så när man kommer hem är man inte direkt sugen på att ställa sig och laga mat :( Har dock inte så mycket annat att välja på. Börjar 6.45 imorgon så jag antar att det är bättre att göra matlådor nu. Har iallafall tur som får sova en timme extra inatt eftersom vi ska ställa om klockan till vintertid! :D  

Igår var jag förresten med pappa till Biltema och köpte grejer till bilen, så nu har den blivit lagad också! Pappa kände någon kille som kunde fixa det. Superbra! Billigare än vad det skulle ha kostat på verkstad och det tackar jag för! :D firade gårdagskvällen med en fruktsallad... Frukt är fint ;)  

Vi hörs hörrni! Puss