Helgens festligheter!

Hallådär!

Varit upptagen i helgen med att festa och ha kul. I fredags gick jag ut på Harrys tillsammans med Maja, Michaela och Elin. Vi var först hemma hos Michaela och förfestade vilket var mycket trevligt! På krogen träffade man ju folk man inte sett på länge som också var kul, men annars så är ju Harrys bara gamla vanliga Harrys liksom, men hade en superbra kväll iallafall!
Det resulterade till en seg dag på lördagen, låg typ i sängen hela dagen, innan det var dags för festligheter igen. Vi köpte med oss mat från Ming, jag och Maja och sen åkte vi hem till Ida och åt där innan vi började festa lite smått. Även Ida W och Amanda kom dit och gjorde oss sällskap. Jag var inte alls pepp, men de blev en lyckad kväll ändå! Kul att få umgås med mina nära vänner igen, har verkligen saknat det! 

I lördags natt sov jag i Christoffers lägenhet, för att han inte var hemma. Skönt att få vara ensam, haha nu när jag liksom bor i mammas soffa för de mesta så var de skönt att få sova i en egen säng för en natt, haha... Så igår iallafall så fick jag ett ryck att snygga till lillbrorsans lägenhet lite, så jag åkte till Underbara hem och köpte lite fina saker och påbörjade ett litet projekt där. Senare under kvällen kom min saknade syster, Niklas och lilla Marlon på besök så det blev ännu en tacokväll hihi, inget mig emot!
Har med andra ord haft en väldigt bra helg, så nu är det bara att ladda om inför nästa helg! ;)
 
 

Torsdagsmys i Sparreholm

Hallådär! Igår blev de aldrig något OC-tittande eftersom Nadine skrev och frågade om jag ville ta en öl med henne på stan. Så jag gick å mötte henne och så gick vi till O'learys först innan vi förflyttade oss till Royal Oak. Typ första gången jag var där och vi hade väldigt trevligt! Kul att få träffa henne igen också! 

Idag har jag varit seg och nästan legat i sängen hela dagen. Tog sen ett ryck vid tre-tiden och städade lite i mammas lägenhet innan jag gick till stan på jakt efter en ny väska. Hittade dock ingen så jag hoppas jag har någon ligger i förrådet hos pappa. Just nu sitter jag på bussen påväg hem till honom. Vi ska äta tacos och ha myskväll framför tv:n. Perfekt avslut på min segis-dag! Laddar inför helgen ;)

Ha en fin kväll! Puss hej! 

Onsdag 25 September

Idag sken solen när jag vaknade och himlen var klarblå. Snacka om att humöret blir på topp av solen! Hursomhelst så skrev jag ju att jag skulle få en "makeover" idag och det jag menade var att jag skulle slinga håret ljusare. Så 12.45 satt jag i frisörstolen hos Emelie, första gången jag var där och klippte mig men definitivt inte sista! Håret blev något ljusare men jag ska dit igen om två veckor och lägga i ytterligare några slingor. Här är resultatet! 
Efter att jag hade klippt och slingat håret så mötte jag Sebastian och Emma på stan för en lunch/fika på Waynes. Mycket trevligt! Och jag hann med en runda på stan efter det också, köpte mig en ny skinnjacka och två stickade tröjor. En från  Vero Moda och en från H&M och jackan är också från Vero Moda. 
Och så var ännu en dag förbi, helgen närmar sig med stormsteg! Och jag längtar till att få festa med mina tjejer här hemma igen! Nog för att det inte är alla men några av dom iallafall! Ska bli så kul! 

Nu är det OC-dags igen, lär nog spendera resten av kvällen tillsammans med datorn och OC! Haha, skönt liv! Förresten så fick jag sms från mitt gamla jobb igår, (ni vet demensboendet jag jobbade på innan Norge) som skrev att jag kunde höra av mig ifall jag vill jobba där igen. Blev jätteglad! Så jag ska nog försöka jobba lite extra där innan jag ska ut och resa. Lär ju bli så rastlös annars + att jag har saknat mina gamlingar! Livet är på topp med andra ord! Puss på er!!