Hösten är här

Hallådär! Häromdagen hade jag min underbara vän Märtha på besök. Hon kom hit tidigt i måndags och stannade två nätter, var väldigt mysigt att ha henne här! Och trots de dåliga vädret njöt vi av höstrusket. Nu har de varit regnigt här ett bra tag & känslan säger mig att de kommer vara så tills jag åker härifrån. Kanske dags å köpa sig en regnkappa och gummistövlar för att överleva dessa regniga dagar.

Förutom det så har jag fått andra goda nyheter. Att jag har en lägenhet när jag kommer hem! Min bror bestämde sig för att flytta så jag får ta över hans lägenhet! Ska bli sååå kul att ha en egen liten lya (även om den verkligen är liten). Kan knappt vänta till att få inreda mitt första alldeles egna hem! ;) 

Nu är de bara lite mera än en månad kvar tills man är hemma igen, längtar verkligen! Efter snart fem månader här i Geiranger så känns de som att man är färdig (för i år).. Men tiden går snabbt så de är bara att hålla ut! ;)

Ha en fin helg hörrni! Puss å kram Kan inte annat än älska detta


Ibland så tänker jag inte på hur vackert det faktiskt är här, man blir bortskämd när man lever i detta landskap varje dag. Men idag blev jag påmind av hur jag har det. Underbara landskap! Självklart blir man lite trött på att vara här ändå, men det har nog inte att göra med själva Geiranger, utan just det faktum att vi bor i en liten håla med endast berg runtomkring, är man här så är man här liksom. Haha, vi är en gryta med en blandning av allt möjligt inuti. Antingen älskar man det eller så hatar man det. Men även om man hatar det så älskar man det, haha den känslan är speciell. Man måste vara här för att veta vad jag menar. Anyway, visst är de vackert! :)

Staffparty 2014

Tänkte slänga in lite bilder från vår personalfest som vi hade för snart en månad sen. Temat var cirkus och kvällen var riktigt lyckad! Jag var en popcorn"box" för er som undrar ;) I år är vi verkligen ett jättehärligt team som jobbar. Trivs verkligen superbra med mina kollegor! Det blir tråkigt nu i augusti när en efter en kommer åka hem.. Nåväl, här kommer en liten bildbomb från vår härliga cirkus!