Äntligen hemma!

Heeej! Flygresan gick bra igår och det känns underbart att vara hemma! Maja och Ida hämtade mig på flygplatsen och så spenderade jag dagen med dom, mina älskade vänner! Hann även med en liten sväng till Grappa för mys med mamma innan jag åkte till pappa för att packa upp och tvätta. Han bjöd på favoriten makaroner & korv och jag var lyckligast i världen haha! Blev en mysig kväll med pappsen och sen tidigt i säng med tanke på att jag var så trött. 

Idag är jag också trött men jag tror inte jag får så mycket jet-lag (verkar kunna ställa om kroppen direkt och det är ju skönt). Vi åkte till Rekarne och hälsade på idag, trevligt att träffa gamla lärarna! Sen blev det en lunch på Waynes, åt som vanligt bulgur och kycklingspett! En trevlig dag har det varit! Har även hunnit träffa på andra fina vänner på stan idag och nu på kvällen kom min älskade bror förbi och sa hej. Sååå härligt att va hemma igen hos alla nära och kära! Ikväll ska jag och mamma äta varma mackor och titta på Let's Dance! Go Kenza ;) 

Ha en fin kväll hörrni! Så hörs vi! 
 

 
 

Redo för hemfärd

Hallådär hemma! Detta blir sista inlägget från Thailand. Sitter just nu i receptionen på hotellet och väntar på taxin som ska ta mig till flygplatsen. Bestämde mig för att spendera hela sista dagen där istället, det är ändå mulet idag ;) plus att det är skönare att sitta där och vänta än att vara ute och bli helt svettig innan man ska gå ombord haha! Planet går inte förrän vid halv nio ikväll men jag hoppas tiden springer iväg idag så att jag får sätta mig på planet och känna att jag är påväg hem! Har haft tre underbara månader iväg från Sverige men nu är jag redo att komma hem! Vi ses snart! Puss å kram på er!


Fröken fräken

Jag har alltid undrat varför jag aldrig blir solbränd på halsen, idag fick jag svaret. Jag har helt enkelt aldrig legat med halsen mot solen haha, förutom idag då.. Såå nu är den röd iallafall min lilla hals. Och en annan sak (som har kommit med åren tror jag) är alla fräknar jag får i ansiktet utav solen. Det är fint med fräknar tycker jag, dock har jag aldrig haft så mycket fräknar som jag har nu. Titta här bara, vilken fräknig tjej! Och så med den röda halsen också då, livet i solen alltså ;)