Livet i Geiranger

Hallådär! Hoppas ni har de fint därhemma och att ni mår bra! Jag mår bra och nu har sommaren kommit hit också, eller vi hoppas på de iallafall. Idag har de varit en härlig dag iallafall, och jag har varit ledig två nätter nu så inatt är de bara på't igen. Och nu är de bara en vecka kvar tills jag kommer hem till Sverige några dagar för min brors student. Ska bli så mysigt och så kul att få vara med å fira honom! Längtar!! 

Igår kväll var vi ute och åt "hejdå-middag" för att Carro ska åka hem snart, jättetråkigt verkligen. De är en svensk tjej som verkligen verkligen är helt fantastiskt härlig så de kommer bli tomt utan henne här. Så igår iallafall blev de god mat, gott sällskap och så lite alkohol på det. En mycket trevlig kväll! Nu är de dags för staff-food och sen ska jag sova några timmar innan jag börjar jobba! Puss på er därhemma!

Geiranger när det är som bäst

Godmorgon på er därhemma! Tänkte slänga upp ett litet inlägg här innan jag ska sova. Igår hade vi en superfin dag här! Solen värmde riktigt ordentligt. Jag och Steffen (min danska favorit) gick ner till bistron (som är restaurangen här på hotellet) och jag drack ett glas vin i solskenet och så satt vi bara å snackade om allt å inget. Efter det så fortsatte vi att njuta av solen uppe på terrassen på hotellet. Tänk vad glad man blir av dessa sommarkänslor! 

Haha tänkte dela med mig av en annan sak.. Inatt på jobbet blev det översvämning i ett rum på hotellet haha.. En japansk gäst hade glömt stänga av vattnet till badkaret (hur man nu kan glömma det?), så det blev översvämmat i hela hans rum, rummen bredvid och på våningarna under.. Haha en händelserik natt med andra ord. Tänk er ett gäng med japaner som försöker berätta om vad som hänt på japanska (alla snackar i mun på varandra) och sen inte nog med de så ska man försöka hjälpa de tysta gästerna på våningen under som vägrar snacka något annat än tyska haha, mitt huvud har klart blivit överbelastat denna natt. Två och en halv timme gick åt att suga upp vatten (med nåt som jag skulle förklara som en vattensugare). Tur att Steffen kom å hjälpte mig säger jag bara.. Jag menar, varför glömmer man stänga av kranen? Är de inte meningen att man ska bada när man tappar upp badvatten? Hur fungerar badkaren i Japan?

Anyway! Nog snackat om det! Här kommer ett gäng härliga bilder från gårdagen istället, ser inte så dumt ut va? ;) 


Hallådär!

Jag satt och var lite småirriterad över att mina vänner är så dåliga på att blogga haha sen insåg jag att jag själv är minst lika dålig! Har ju inte bloggat på flera dagar.. Hehe har nog helt enkelt fokuserat på era bloggar istället! Tror nog ni känner er träffade, så nu är de dags å uppdatera hörrni!! 

Hursomhelst, sen sist har de inte hänt så mycket. Jag hade fyra lediga nätter, festade två av dom. Det är lika galet här varje gång som man festar! Plus att vi har haft 17e maj och norrmän i parad som har sjungit och hurrat för Norge haha! Och personal-teamet som har kommit hittills är toppen. Så förutom när jag arbetar så sover jag, umgås med härligt folk, spelar biljard, fikar och har de allmänt bra :) vi har dessutom haft riktigt härligt väder här i flera dagar, sånt blir man glad av!

Nu ska jag snart på arbete igen, men de brukar ofta komma folk till lobbybaren nuförtiden så jag har alltid fullt upp, nätterna brukar gå ganska så snabbt ändå! 

Här kommer lite random bilder från veckan som varit! Puss på er