On my way to Oslo

Hallådär!

Nu sitter jag här på tåget igen, samma tid som förra året ungefär. Är framme i Geiranger imorgon.. Blir en sjukt lång resa med tåg & buss, har redan ont i rumpan och vi är inte ens halvvägs haha! 

Kändes lite jobbigt att åka ifrån Eskilstuna och min lägenhet faktiskt, fick nån slags tomhetskänsla när jag stod på stationen. Men nu känns de bättre igen, har mycket att se fram emot! :)

Hoppas ni får en bra Valborg allihopa! Själv kommer man spendera den rullandes, på ett tåg (rullar de ens??) och en buss! Woopwopp! Puss på er!2 days left

Hallådär!

Nu har jag packat, nästan städat klart i lägenheten å fixat inför Norge. Åker på torsdag, ska bli kul att komma tillbaka till Geiranger samtidigt som det alltid är lika jobbigt att säga hejdå till vänner & familj här hemma. Men i år blir det bara tre månader borta, det känns lagom. Ska jobba natt hela maj och sen blir det dagtid juni & juli, känns helt okej! Ska bli kul att se vad för människor som kommer till Geiranger i år och vad denna sommar har att erbjuda. Längtar även tills i augusti när jag är tillbaka hemma i Eskilstuna. Som sagt är det blandade känslor! Bara två dagar kvar nu.. 

Idag ska jag till tandläkaren, umgås med Elin, träffa de som ska hyra lägenheten å fixa de sista och ikväll kommer Ida förbi en sväng. Blir en bra dag förutom tandis.. Hoppas jag inte har något hål, det har jag inte råd med haha!

Puss på erHuvudstaden

Igår åkte jag upp till Stockholm för att shoppa lite. Men som vanligt när man har pengar man kan slösa så hittar man aldrig så mycket som man tänkt sig. Några tröjor blev det iallafall, men dom hade jag lika gärna kunnat köpa i Eskilstuna haha! Fick iallafall äta en mysig lunch i Kungsträdgården och så träffade jag en å annan saknad vän! Det är aldrig fel :)