Stockholm, Ledin och fina vänner ★

I fredags åkte jag upp till Stockholm och träffade Alina och Louise. Vi var på Gröna Lund och lyssnade på Tomas Ledin bland annat. Sån stämning! En riktigt fin sommarkväll med två favorittjejer! Sov kvar hos min morbror så senare under kvällen drog vi oss ut i Stockholms nattliv och var hemma alldeles försent. Det var två trötta tjejer som vaknade av solen på lördagsmorgonen, dock tvingade vi oss iväg och brunchade å shoppade lite innan tåget gick hem igen. En försening på ca tre timmar avslutade vistelsen i huvudstaden. Alltid nåt som händer när jag och Louise är på resande fot haha!


Trotsade min trötta kropp på lördagkvällen och drog mig ner till Grappas uteservering, mötte upp en jobbarkompis å hennes vänner. Vi förflyttade oss sedan till O'Learys och lyssnade på livemusik vilket var jättetrevligt. Uteserveringstiden här i Eskilstuna är såååå mysig! Speciellt nu när man varit i Norge de senaste somrarna å missat det. Känner nu att jag gjort rätt som åkte hem tidigare i år så jag fick uppleva lite av sommaren här också :) 

Ännu en perfekt sommarkväll

Efter att jag gick av mitt pass kl 18 ikväll fick jag skjuts av pappa in till Eskilstuna och så tog jag Christoffers bil till Kvicksund och ut till mammas killes sommarhus. Där njöt jag av solnedgången, god grillad mat och såklart sällskapet! En helt magisk kväll i min smak :) Nu har jag precis badat av mig lukten av brandrök och ska krypa ner i sängen! Bilderna säger det mesta så varsågoda! :) och med detta säger jag godnatt! Sov så gott! 


Ny jobbvecka på ingång

Gårdagen bestod av en liten sväng till en annan strand (som knappt hade en sandstrand) och en lunch i Borgholm innan vi åkte hemåt. Har varit en supermysig helg! 

Hemresan var dock jättejobbig! Vi blev fast i bilkö för att det var broöppning vid Göta Kanal, bilen tyckte det var jobbigt och motorn blev överhettad så mitt i allt började det ryka om bilen och vi blev livrädda haha, fick stanna två gånger för att låta den svalna. Resan hem tog mig totalt 7 timmar så när jag väl kom hem var jag helt slut. Åt tacos och tittade en gammal Beck-film med pappa innan jag somnade. Idag ska jag ligga och slöa och bara ta de lugnt tänkte jag. Börjar inte jobba förrän 17.00 och jobbar i ett dygn och så jobbar jag resten av veckan också! Hoppas det regnar :)