Julafton i Singapore ☀

Som jag skrev tidigare så firade vi jul i Singapore tillsammans med andra skandinavier. Varken jag eller Cecilie hade stora förväntningar men det var jättemycket folk där, maten var god (har aldrig uppskattat svenskt julbord så mycket som där haha), vi dansade runt julgranen och hade en otroligt bra julafton. Bara familjen som saknades för att den skulle varit komplett. Men vi ångrade iallafall inte en sekund att vi valde Singapore istället för Thailand. Här kommer lite bilder från vårt julfirande 
 

Myanmar

Här är ett gäng med bilder som jag egentligen tänkte posta i förra inlägget. Myanmar var verkligen otroligt vackert och jag är glad att jag följde med Cecilie dit! (Tänkte från början eventuellt stanna kvar i Thailand när hon åkte dit men sen följde jag med ändå). Tittade igenom alla mina bilder här om dagen och inser nu i efterhand att det verkligen fanns massa vackra platser att besöka i Myanmar. Många jobbiga dagar i värmen, men absolut värt det såhär i efterhand. Klagar inte på värmen heller (egentligen), men när man besöker tempel måste man ha kläder som täcker knä och axlar så man svettades som en gris när man gick runt så om dagarna haha.. 

Har tusen bilder till men det kanske dyker upp senare här på bloggen.
 

Dan före dopparedan ✭

Hej på er där hemma!

Internetåtkomsten har inte alls varit på topp denna vecka. Vi har iallafall spenderat tiden i Myanmar (Burma), tittat på ännu fler tempel, sett vackra solnedgångar, cyklat runt och turistat. Vi började i Yangon som jag tror är huvudstaden här (haha noll koll), och sen åkte vi vidare till Mandalay som låg ca åtta timmar norrut och så avslutade vi i Bagan som var ytterligare några timmar bort. Det är sjukt vackert här men nu är jag rätt trött på att se tempel haha!
 
(Har massa bilder jag tänkte ladda upp men internetet är ej tillräckligt bra). 
 
 
Just nu har vi kommit fram till flygplatsen i Yangon igen, åkte med nattbussen inatt och vårt flyg till Bangkok går inte förrän vid 16-tiden idag på självaste lilla julafton. Vi får se om vi orkar oss ner till Yangon centrum eller om vi bara hänger här hela dagen. Ikväll ska vi iallafall bara mysa och fira lilljulafton med lite gott har vi tänkt! Vi flyger till Singapore sen på julaftons morgon och ska fira jul där tillsammans med andra norskar och svenskar hoppas vi. Har anmält oss till "Sjömanskyrkan" som firar jul på traditionellt skandinaviskt (norskt och svenskt) vis. Hoppas att vi får lite jukänsla iallafall, för hittills har det varit dåligt med det!

Önskar er där hemma iallafall en riktigt god jul!! Puss å kram på er!