Karlstad

Hallådär! Jag anlände till Karlstad igår runt halv sju, Evelina mötte mig vid tåget och så gick vi å handlade lite innan vi åkte hem till henne. Vi lagade god mat och sen kom även Sofia över, så det blev en mysig kväll med prat om allt mellan himmel å jord och vi kom i säng fööör sent. Idag har vi tagit de lugnt nu på morgonen och ska snart göra oss i ordning för att gå ut i regniga(??) Karlstad. Trodde ju solen skulle skina här ;) Kommer bli en grym helg ändå! Puss på er där hemma! 

 

Mysig dag.

Idag åkte jag med min bror till pappa och hade en riktigt mysig dag! Vi besökte Fabriken (hittade dock ingenting), sen åt vi tacos, tittade på film och bara umgicks. Bästa killarna i mitt liv helt klart! Efter det åkte jag och Christoffer hem till mamma och på kvällen tog vi en långpromenad och pratade om livet, vi stannade på ett utegym och även i en lekpark och gungade. Haha tänk att det kan vara så kul! Har haft en jättebra dag med delar av min fina familj
 

Mars, du är så välkommen!

Hallådär!
 
Snart är denna månad slut och jag har mycket att se fram emot i mars och det känns bra! Nu på torsdag redan åker jag till Karlstad för att spendera helgen där hos Evelina med Louise. Ska även träffa Cissi och jag känner på mig att de kommer bli en bra helg. Det behövs efter den här dåliga som varit! 
 
En helg i Stockholm är också planerad i mars med mina systrar, det ska bli jättekul! Kommer bli lite festligheter,  mycket god mat, massa kvalitetstid och möjligtvis lite shopping på det. Och så fyller jag ju år sista mars och tänkte fira mig där nångång också, så det ser jag fram emot! Tänk att man blir 22 i år, helt stört att tiden går så fort faktiskt.   
 
Idag har jag varit å lunchat+fikat med Malin, sen har jag tränat och så spenderade jag kvällen hos Maja med henne och Peppe. Fick med mig lite kläder hem också som hon tänkt kasta! Gratis shopping säger man ju inte nej till ;)
 
Anyway, dåligt på bildfronten så här är två bilder från i söndags när vi var hos min syster. Barnen bara växer och växer, som pappa säger så är det bara på sin omgivning som man märker att man blir äldre ;)