Happy days

Hallå på er där hemma!

Nu är det inte långt kvar tills jag sitter på bussen hem till Sverige. Längtar lite samtidigt som de är tråkigt att lämna de fina vänner jag lärt känna denna sommar. Vi är ett härligt gäng här! 

För några dagar sen på jobbet så hände nåt som jag aldrig hade förväntat mig. Mikael Persbrandt klev in genom dörren (!!) shit vilken känsla! Han är fanimej snyggare i verkligheten haha! Det här kommer jag leva på länge! Jag har träffat Gunvald förtusan! Haha, sjuuuukt!

Och igår hittade jag en femhundring på marken. Sista veckan i Geiranger bjuder visst på en å annan trevlig överraskning!  Livet är allt bra ibland :) Lite bilder från senaste veckan kommer i nästa inlägg! Persbrandt var ju trots allt  höjdpunkten i detta inlägg! Lagom nöjd och skakis tjej som står bredvid honom vill jag lova! :) 


Välkommen till världen Albin ♡

I torsdags, den 16 juli, föddes lilla Albin. Min fina vän Michaela födde äntligen en liten son! Jag blir helt glad i hela kroppen av att se den lilla godbiten på bild och jag kan knappt vänta tills jag får träffa honom!! Tänk att ni fått en alldeles perfekt liten bebis. Jag är så otroligt glad för Michaela å Rasmus skull och känslan av att en så nära vän blivit mamma är obeskrivlig. Vill bara hoppa å dansa när jag tänker på det!

Titta bara, sååååå vacker! 


9 things about myself

1. Jag är kräsen.

2. Jag är rädd för spindlar.
 
3. Jag får ofta höra att jag tänker för mycket.

4. Jag är väldigt spontan.

5. Jag hatar känslan av att vara ovetandes.

6. Jag fick mina första gråa hårstrån när jag var 18.

7. Jag är beroende av lypsyl/läppglans.

8. Jag skulle vilja jobba som mordutredare. 

9. Det värsta jag vet är att förvänta mig något och så blir det inte så.