Bowling med jobbet!

Idag är äntligen dagen här som jag längtat efter hela veckan! Ska fira min födelsedag (i förskott) och de ska bli så kul! :) Igår var tanken att ta de lugnt men det blev bowling å buffé med jobbet istället som fortsatte på Grappa och Biff&grill med drinkar och dans. Mycket bra kväll men kanske borde ha gått och lagt mig vid tio istället för tre haha, men de är bara å ladda om och ta nya tag för ikväll finns de ingen återvändo ;) 

Hoppas ni får en fin lördag! Puss å kram 


Kalasmiddag

Igår var de löning, en bra dag för det mesta. Även igår :) Strosade runt på stan och inhandlade lite tills på lördag, sen blev de en lunch med Gustaf och lite senare kom pappa så vi umgicks ett tag innan han skulle till sjukhuset, han väntar ju på operation för sin axel, hoppas de går framåt i processen! :) 

På kvällen blev det middag på Kalas med Amanda, Mathilda och Karro. För min del blev det oxfilépasta, väldigt gott faktiskt! Det var en väldigt trevlig kväll med mycket prat å skratt! Sånt behövs ibland :)

Är våren tillbaka?

Imorse vaknade jag vid sju med solen i ansiktet, gick upp och åt frukost och sen pallrade jag mig iväg till gymmet! Gick hem och duschade, sov en liten stund till och åt sen lunch. Runt tre-tiden blev det en promenad i solen med Mathilda! :) Så idag har jag iallafall rört på mig! Har dock skjutit upp städningen här hemma så nu ligger jag med halva garderoben i sängen, mysigt va!? 

Tänkte gå till rixvideo nu och sola, ska bli skönt! Ha en fin kväll mina vänner! Puss å kram