Tio nätter kvar

Godmorgon därhemma! Samtidigt som ni vaknar och äter frukost så har jag precis ätit min "middag" och ska försöka sova snart. Det suger verkligen att jobba natt, okej att själva jobbet är ganska nice. Men fritiden är helt förstörd, jag sover bara. Sover hela tiden nu. Och när jag vaknar är det nästan mörkt och så regnar det också.. Har gjort det i några dagar nu. Blir sjukt deppig. Hela humöret påverkas av att vara vaken på nätterna och sova på dagarna! Längtar sååå mycket tills jag börjar jobba dag, bara tio nätter kvar nu :) can't wait!! Och så får jag vara ledig några dagar i början på juni så jag kan åka hem till Sverige och va med på studenten och min brors 20årsdag! Behöver verkligen en kick med energi av familj och vänner därhemma känner jag! 
 

Puss på er och ha en fin dag! "Godnatt!" 

17 Mai - Norges nationaldag

I söndags var det dags för den årliga festen, nationaldagen! Jag vaknade upp vid elvatiden av 17-maj-paraden på gatan utanför mitt fönster haha de är så kul att Norge verkligen har värsta grejen på deras nationaldag, så borde de vara i Sverige också tycker jag! Sen fick jag iallafall sova några timmar till och på eftermiddagen/kvällen gick jag, Cecilie och Raili och åt en god 17-maj middag på Posten. Sen fick vi sällskap av Heather och två andra tjejer, mycket trevligt! Längtar tills jag jobbar dag så att man kan göra såna här saker oftare! Haha märks kanske att jag är rätt trött på att jobba natt redan. Usch vad det är tråkigt faktiskt! Men men, bara att hålla ut sista veckorna! 

Puss på er där hemma!
På äventyr

En annan dag här i Geiranger så ringde Heather och väckte mig för att fråga om jag ville med och åka speed-boat och det ville jag såklart så de var bara att slänga på sig kläder och gå ner och möta upp gänget som skulle med. En rolig upplevelse helt klart men tror de är bättre på sommaren när de är varmare i luften för det vart sjukt kallt när han gasade på haha! 

Efter båtturen åt vi en dubbelbeef-bacon-cheese-burgare på Naustkroa (som är restaurang/gatukök här) och det satt fint vill jag lova ;) Sen hängde jag med på en tur uppåt i bergen för att se snön (vissa tycker de är helt fantastiskt med snö haha). Det blev en lång biltur med några stop för fotografering haha, sen när jag kom hem var jag helt slut. För mycket turistande på en och samma dag ;) Men Geiranger är ganska fantastiskt ändå, tänk att de kan vara sommar (eller påväg att bli) här nere i dalen och vinter bara typ 20 minuters bilfärd uppåt! 

Här är lite bilder från den dagen: