Moon Dragon Hotel

Idag åkte Cecilie iväg på en tre-dagars yoga"camp" som ligger en halvtimme härifrån. Jag valde att stanna kvar, yoga och vegetarisk mat är inte riktigt min grej. Hade dock varit lite kul att testa, men det får bli någon annan gång. Istället så stannade jag kvar här i centrum av Chiang Mai. Jag checkade in på ett mysigt och fint hotell idag och har verkligen bara tagit det lugnt och varit för mig själv hela dagen. Finns en pool här också så jag låg där och läste och så simmade jag lite under dagen. Såå skönt! Funderade på att avsluta dagen med massage men jag sparar det tills imorgon istället. Blev en "hemma-kväll" här på mitt hotellrum. Har en stor och superskön säng så jag skulle i princip kunna ligga här hela tiden haha! 
Imorgon tänkte jag försöka sola lite (om solen kommer in här på hotellområdet). Återstår att se! Annars tänkte jag gå och titta ifall det finns någon typ av dagstur man kan göra! Ska iallafall gå till "Asian translation center" och hämta min polisrapport som dom förhoppningsvis har översatt till engelska imorgon :) Får helt enkelt se vad morgondagen har att erbjuda! :) Godnatt godnatt!
 

Sunday night market ▽

På söndagar här i Chiang Mai har de alltid en jättestor marknad. Dom stänger av vägarna i ett stort område och ställer upp allt från thai-byxor till tvålar och så självklart massa mat och det är sjuuuukt mycket folk. Helt smockat verkligen. Vi var där igår och kikade några timmar, tog sen en varsin fotmassage mitt i shoppandet och så åt vi lite mat dom sålde från gatan. Det finns allt möjligt konstigt att äta här alltså haha! Finns mycket såna här marknader överallt i Asien men det här var nog den största jag varit på hittills :)
 

Alla dessa tempel

Vart man än befinner sig här i sydostasien så stöter man på en hel del tempel. Det är oftast väldigt vackra byggnader men efter att man sett ca 20 stycken olika så tröttnar man på det haha, alla är i princip likadana bara att det är olika färg och storlek på dom. Hursomhelst så var vi på en liten tempel-tur här i Chiang Mai också häromdagen. 
 

Utanför vissa tempel fick man köpa en "rock" att ha på sig om man hade kläder på sig som inte täckte axlarna och knäna. Man blir ju lite nyfiken på att läsa om deras religion nu så att man inte gör något olämpligt eller förnedrar dom på något vis här. Verkar iallafall vara en väldigt spännande religion :)