Weekend på Gotland!

Förra veckan tog jag å pappa båten till Gotland för att hälsa på min syster med familj. Vi åkte ner på torsdagen och var där hela helgen. Vi åt gott, lekte med barnen, var ute i det fina vädret och tog oss även en tur i Visby. En riktigt mysig helg med pappa och så var det jättekul att träffa Isabell och familjen. Hade inte träffats på över ett halvår! Så mysigt att dom flyttat till Gotland men samtidigt så är det så långt ifrån så man kommer ju inte ses lika ofta :( Det blir dock som en semester varje gång man ska dit! ;)

Här kommer lite bilder från helgen som varit iallafall! 
Brandstationen hade öppet hus och pojkarna älskar brandbilar så det var en riktig höjdardag tyckte Marlon och Noah! Och vi hade en toppen helg därborta i helhet! Tyvärr var min syster sjuk å stannade mest hemma så nästa gång hoppas vi att hon också är med ut på äventyr! :) 

Götelaborg

För ett tag sen åkte jag och Maja till Göteborg å hälsade på älskade Märtha som vi inte sett på så länge! Det var en supermysig vecka med god mat, dryck, Liseberg, shopping, god mat igen, mys, regn, lite sol, filmtittande, massage och allt vad de innebär att ta igen tid med vänner. Älskar verkligen Göteborg dessutom! Där vill jag bo senare i livet! Alla är trevliga å staden är mysig, vad mer behövs liksom? 

Kastar upp några bilder från veckan hos Märtha för nu var det för längesen jag skrev nåt här. Fy på mig!