Hejdå till fastlandet för en stund då!

Hej hej!

Då har man flyttat till Gotland då! Kom hit idag vid halv-två-tiden och blev hämtad av min syster på flygplatsen. Vi åkte förbi och tittade på universitetet och så resten av dagen har bara spenderats här hemma i deras stora fina hus! Här kommer jag absolut trivas! :) Har även fått kontakt med en tjej i min klass under kvällen så nu känns det mycket lättare att gå till skolan imorgon. Är sjukt nervös dock, men känslan inför morgondagen är tio gånger bättre nu efter jag fått lite information och insikt i vad som komma skall! 

Är förväntansfull och pirrig. Ska gå ner till mitt nya rum och lägga mig snart så att jag är utvilad imorgon när vi har introduktion på anatomi och fysiologi-kursen. Wish me luck! :) 

Har för övrigt haft massor med kvalitetstid med mina fina små pojkar idag, dom växer så det knakar haha! Blir rädd nästan när man inser att dom redan är snart 2 och 4 år. Rätt intensivt med såna små liv under samma tak men det ska nog gå bra! Älskade älskade små fina diamanter;


Blandade känslor

För en vecka sen fick jag ett mail från Uppsala universitet om att jag kommit in på min reservplats på sjuksköterskeprogrammet, campus Gotland. Det betyder att utbildningen kommer att vara i Visby. Jag blev jättechockad och glad såklart, samtidigt som jag redan hade ställt mig in på att inte börja plugga alls denna termin. Det stod att jag hade en dag på mig att tacka ja eller nej. Jag hann inte ens tänka utan skrev bara att jag ville ha platsen. Min magkänsla sa liksom ja, men huvudet hade inte ens reflekterat över det.
 
Nu såhär en vecka senare har jag börjat fatta att jag ska flytta och börja plugga, två stora steg på samma gång och jag är helt skräckslagen om jag ska vara ärlig. Som tur är kommer jag bo hos min syster och hennes familj den första tiden och det är ett jätteplus! :) Jag har sjukt mycket blandade känslor. Är ledsen över att lämna alla fina vänner och resten av familjen här hemma, glad för att jag ska få göra något nytt, spänd för att jag inte vet nånting och rädd för att jag inte har en aning om något alls. Ja, ni hör ju.. Sjuksköterskeprogrammet har aldrig ens varit på min lista till framtiden men jag sökte ändå på kul (har ändå jobbat inom vården i fem år och trivs ju). Sen tror jag också att det finns otroligt många valmöjligheter när man väl kommit in i plugget, man kan inrikta sig på speciella områden och jag kommer ändå kunna jobba inom rättspsyk tillexempel, så det här känns verkligen jättespännande. Är såååå jäkla nervös. Nog för att jag är spontan av mig men det här är nog det mest spontana jag någonsin gjort. 
 
Här nedan får en liten selfie på en livrädd brud. Och nu ska jag titta några avsnitt OITNB och sen sova, ska till Västerås imorgon och luncha med min finfina tjej och sen fira Maja och hennes kille! Kvällen erbjuder festligheter så det är bäst att man somnar nu så att man orkar med allt skoj sista dagen i Eskilstuna på ett litet tag! ;)
 

Solen skiner idag

Det är inte lika roligt att blogga när det är så kallt här hemma och man dessutom inte gör något speciellt om dagarna. Inte lika kul att ta bilder på en vinterdag så som en sommardag ;) Det enda jag gör nu är att jobba, är det inte på det ena jobbet så är det de andra. Lika bra nu när man är inne i den fattigaste månaden på året ;) 

Idag har jag iallafall unnat mig en lunch med min fina vän Elin. Vi gick och åt på Waynes, favoritstället alla gånger i veckan! Och det som är så kul nu är att Elin ska flytta till Eskilstuna, yeey! Kul när vänner flyttar hit istället för att flytta härifrån hihi.

Nu ska jag iväg till jobbet på ett kort kvällspass. Bara å kämpa på! Puss på er!