Andra veckan avklarad

Hej hej!


Två veckor av utbildningen avklarade nu då och idag har vi simmat 200m med kläder på, "lärt känna" flytvästarna och "livräddat" varandra i vattnet bl.a. Allt detta ifall om vi någon gång kommer behöva nödlanda i havet. Har dessutom sett en hel del filmer om flygplanskrascher denna vecka så nu är vi rejält förberedda på det värsta som skulle kunna hända inom flygbranschen. 

Hursomhelst så springer veckorna förbi och jag är fullmatad med info även denna vecka så det ska bli skönt med långhelg!

Nu ikväll så träffade jag Linn, som jag inte sett på alldeles för länge. Vi åt middag ihop och pratade ikapp allt som hänt sedan sist. Sämsta carbonaran jag ätit men i övrigt en jättemysig kväll! Nu är jag hemma igen och ligger i sängen. Ska bli sååå skönt att sova!

Godnatt!

Påskafton

På påskafton var vi hos morfar och åt mat och umgicks. Det var mysigt att träffa honom, blir ju inte alltför ofta nuförtiden så man får ta vara på de få stunderna! 


På kvällen åkte jag å Christoffer tillbaka till Eskilstuna och jag mötte upp Louise å Ida för en liten catch up och "fördrink" innan vi gick vidare till Carina som firade sin 24-årsdag. Hade en jättekul kväll som slutade med att vi gick ut i Eskilstuna. Kul att träffa på lite välkända ansikten och dansa! 

Avrundade sedan min Eskilstuna-vistelse på söndagen med brunch hos Elin med Cissi och Märtha, suuupermysigt! Å sen fick jag samåka till Stockholm med Cissi. Blev sedan lite häng på söder med henne innan jag åkte vidare hem till Stephanie och spenderade söndagen å måndagen med henne. Igår spelade vi biljard och shuffleboard, sjukt kul faktiskt! Även skönt att komma upp till Stockholm å "landa" lite i allt innan utbildningen drog igång! 

Dag 1

Hallådär! Nu har jag precis landat i mitt hotellrum här i Bromma. Idag var första dagen på utbildningen, flygvärdinna-utbildningen alltså. Så från och med nu kommer jag vara i Stockholm några veckor framöver. Det ska bli spännande!


Idag var det i stort sätt bara introduktion, presentation inför varandra och så provade vi även uniformen. Sen har jag hängt med tjejerna från Visby-basen, alltså de som jag kommer jobba ihop med i sommar. Vi åt middag på Max haha, kommer troligen vara sista gången jag äter där under dessa veckor. Eller jag ska väl försöka laga middag hos min morbror, nån kompis eller Stephanie iallafall så jag slipper slösa alla mina pengar på utemat. 

Är supertrött efter alla nya intryck idag och tänkte försöka sova om en stund så jag är redo för en lika lång dag imorgon!

Godnatt med er!