En liten dos av sommaren på ön

Hallådär! Har som vanligt varit dålig på att uppdatera bloggen haha.. orkar man ens beklaga sig längre? 


Hursomhelst har veckorna flutit på rätt bra här och vi har haft finbesök på ön emellan jobbpassen. Pappa och min äldsta syster och hennes son var på besök en för två veckor sen. Så förutom å fixa i Isabell och Niklas nya hus så hängde vi lite på stranden, pappa fiskade med barnen, vi var på stan och kikade runt, åt gott och umgicks. Supermysigt att ha dom här iallafall och önskar ibland dom bodde lite närmre ♡Lite Almedalsvecka och Kallis

Äntligen har jag slagit mig ner i soffan efter en lååång arbetsvecka. (Har börjar 06 varje dag så det ska bli så skönt med sovmorgon imorgon!!) Som ni vet är det ju Almedalsveckan här på Gotland denna vecka och det har fyllt Visby med tusentals människor. Vi har haft mer än dubbelt så många avgångar med våra flygplan och så har det varit minst lika många avgångar till med andra bolag så lilla Visby flygplats har invaderats med både turister och flygplan haha.. 


Och förutom att flyga denna vecka har jag hängt lite på stranden, varit på stan å shoppat lite, ätit gott och hängt på uteserveringar. Har även hunnit med två kvällar på Kallis och umgåtts med härliga människor. Igår spelade Hoffmaestro och det var sjukt bra! Så himla härlig stämning och så mycket människor. Älskar såna tillställningar och Kallis är så himla mysigt tycker jag!

Nu ska jag se lite OITNB och bara ta det lugnt. Väldigt välbehövligt efter denna vecka! 

Midsommarhelgen 🌸

Midsommarafton spenderades ute i Träkumla hos Amanda med härligt häng. Vi gjorde kransar, åt mat, sjöng snapsvisor, snapsade, lekte lekar, dansade och hade det asbra! Jag hade även med mig Marlon och Noah några timmar på dagen eftersom att min syster å Niklas var kvar på förlossningen. Supermysigt att få lite kvalitetstid med mina små troll också! 


Var verkligen en toppenbra midsommar. Hela dagen/natten var så härlig! Vi avslutade midsommarnatten ute på stan med dans å drinkar! Och på midsommardagen var det After beach på Tofta så vi åkte dit och drack lite på stranden innan vi gick in på After beachen å dansade och hängde hela dagen lång. Såååå grym dag, massa människor, solen sken och alla var på topp! Jag älskar dagsfester och sommar och sol!