I Halmstad igen

Godmorgon!


Igår flög jag mina sista traineeflygningar och avslutade dagen i Halmstad. Fick med mig en påse med daimgodis hit av en av tjejerna på jobbet, haha så gullig! När jag kom fram till hotellet gick jag och köpte en hamburgertallrik från grillen här bredvid. Lyxlivet... 🙄 sen tog jag bara en dusch och somnade direkt. 

Vaknade för en stund sen och känner mig lite krasslig och är jättesnorig. Typiskt bara för att jag har min linecheck idag. Det är alltså idag jag ska bevisa att jag kan allt jag lärt mig under linetrainingen. Är lite nervös! Men tror att det kommer gå bra 😊 Hoppas jag känner mig lite piggare bara sen i eftermiddag när jag börjar flyga. 

Kommer avsluta i Halmstad ikväll också så det blir ännu en natt här. Men jag gillar Halmstad, det är mysigt här och hotellet är också bra! Nuuu ska jag ner och äta lite hotellfrulle och sen upp igen å vila upp mig in för eftermiddagspasset. Puss på er! 

Inflyttningsfest

Hallådär!


Helgen blev inte riktigt som jag planerat från början pga ändringar i jobbet. Men blev en riktig höjdarhelg hemma på Gotland ändå! Fredagen spenderade jag bara hemma i soffan framför OITNB, välförtjänt vila efter en heldag med jobb. Älskar att nya säsongen är ute nu!  

Sen hängde jag med Amanda och resten av familjen Wiberg på lördag, vi åt grillat till lunch å myste ute i solen hos mamma och pappa Wiberg under dagen och sen framåt kvällen åkte jag och Amanda inåt stan igen. Det vankades inflyttningsfest hos Maja och Marcus och nästan hela gänget var där. Superlyckad kväll! Bjöds på grillat igen och himla trevligt häng som alltid! Älskar alla mina fantastiska vänner ♡

Halmstad

Hallådär! 


Ligger just nu i hotellsängen här i Halmstad. Flög hit igår och ska jobba härifrån idag vid 15-tiden. Kul med lite övernattningar i andra städer tycker jag, ser fram emot flera framöver! Igår var det jag och hela gänget jag jobbar med idag plus två till som skulle sova kvar här så när vi kom fram till hotellet blev det en liten AW. Trevligt att lära känna nya kollegorna!

Igår innan jag flög iväg så hängde jag med Amanda å Christoffer som höll på att rensa förrådet hemma hos henne. Haha snacka om mycket grejer! Var en sväng till soptippen också och sen åt vi lunch ihop hos Kalle. Sen flög jag till Stockholm och så vidare hit då. Det känns typ konstigt att flyga som passagerare nu när man börjar bli van att jobba på flyget 😅 

Jag har aldrig varit i Halmstad förut så nu ska snart jag och Julia (en av Visby-tjejerna som jag gick utbildningen med) ner på stan och utforska lite och se vad Halmstad har att erbjuda.