24

Idag är det ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag, hurra hurra hurra! Imorse sjöng Stephanie för mig och skämde sen bort mig med blommor och pannkaksfrukost. Världens finaste ♡


Nu är jag tillbaka på ön igen och kvällen spenderades här hemma med min syster och barnen. Har haft en jättemysig födelsedag iallafall och är så glad att jag har alla mina nära å kära runtomkring mig! Nu ska jag snart krypa ner och sova eftersom jag skriver högskoleprovet imorgon. Längtar tills det är överstökat och jag får spendera kvällen med mina fina vänner! 

Hursomhelst har jag iallafall haft några jättemysiga dagar i Stockholm. Hann med å träffa Ida igår också över lunchen och sen på kvällen tog jag och Stephanie en öl med hennes kusin å sen åt vi jättegod middag hemma med hennes familj! Och så såg vi ju förresten bio i onsdags, skönheten och odjuret! Den var jättemysig! 

Godnatt från 24-åringen haha 😉

Stockholm

Åkte till Stockholm i söndags för att spendera några dagar här hos Stephanie. Hon jobbade dock i måndags och då passade jag på att ta vara på den fina dagen och luncha med Cissi. Sen satt vi oss i solen å bara njöt en stund, träffade även Lina som jag inte sett på flera år så det var jättekul! Det var 17 grader varmt och sol i måndags, sååå himla härligt! Efter Stephanie slutade jobbet så tog vi en AW på en uteservering, det är nåt speciellt när uteserveringarna börjar öppna upp och man faktist kan sitta ute utan att frysa. Det var iallafall en jättemysig kväll som sedan avslutades med middag här hemma. 


Idag är det dock kallt igen och snöar. Så typiskt Sverige att ha såna här kontraster gällande vädret. Idag står plugg på schemat iallafall, passar på när Stephanie är på jobbet. Och ikväll ska vi på bio 😍

Blåsippor=VÅR!

Idag när jag tröttnat på att plugga matte bestämde jag mig för att ta vara på solen, så jag åkte in till stan och gick en promenad vid havet. Sååå himla härligt! Satte mig sen på ett berg precis vid havet och bara njöt av solen och den ganska behagliga vinden. Älskar hur solen värmer när det fortfarnde är lite småkallt ute. Satt där en liten stund å filosoferade, lyssnade på musik å tittade på svanarna som fångade fisk (äter dom ens fisk?)
 
Hittade även blåsippor på min promenad och blev helt glad och pirrig i kroppen, haha.. Så töntigt men det är helt klart bästa vårtecknet jag hittat i år. Nu dröjer det inte länge tills vindarna blir lite varmare och man kan sitta sena kvällar på uteserveringarna och njuta av solen. Läääängtar!
Har jag förresten sagt att jag älskar Gotland?