Min 25-årshelg är bättre än din DEL 5 ♡

(null)

(null)
Den här fina klockan fick jag av henne!

Hon har ju helt klart skämt bort mig för resten av livet och satt ribban väldigt högt inför hennes 25-årsdag! Måste börja planera redan nu 😁

Sista dagen i London hade vi tänkt att vi skulle shoppa massor men eftersom att det var påsk så var alla affärer stängda på söndagen. Det hade vi inte riktigt räknat med, men det var nog bra för våra plånböcker! Istället åkte vi till Picadilly Circus och Chinatown och strosade runt där och så hamnade vi även i Soho och DÄR mina vänner, där ligger det mycket trevliga pubar, restauranger och klubbar. Vi hade dom tidigare dagarna inte hittat så mycket roliga restauranger men tills nästa gång så vet vi iallafall var vi ska! Det är så lätt att ta sig med tunnelbanan överallt så man behöver inte bo precis vid shoppinggatorna! Vi vill iallafall tillbaka till London igen när det är lite varmare för vi älskade verkligen allt där! Trots att vi blev besvikna över att missa en sista chans att shoppa på söndagen så fick vi en mysig dag med lite drinkar istället! (null) (null)
(null)

Och kvällen avrundades tidigt, typ vid 21 gick vi och la oss för att vi sen skulle till flygplatsen mitt i natten. Det tog sin lilla tid att komma dit men vi lyckades iallafall utan att bli ruinerade på en taxiresa! Och så drog vi en sista shoppingrunda efter en tidig frukost på Gatwicks flygplats innan vi åkte hem till Sverige igen.
(null)

(null)

(null)

Kastar även upp lite random bilder från Londons gator när jag ändå håller på. London är så himla mysigt och både jag och Elsa skulle kunna tänka oss att bo där i framtiden! Eller plugga kanske iallafall, men det återstår att se vad vi gör med livet! London är fantastiskt iallfall och det är Elsa också ♥️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

Min 25-årshelg är bättre än din DEL 4 ♡

Och så kom självaste 25-årsdagen! 31:a mars fyllde jag tant och det är okej. För jag hade världens bästa födelsdag!! Och födelsedagar! Haha, när det var själva födelsdagen så kändes det redan som jag fyllt år i flera dagar. Hon hade ju gjort så mycket fint för mig ♡ På min dag väckte hon mig med ballonger och frukost på sängen! Min allra finaste Elsa! Och så fick jag en jättefin klocka också!! Som om inte resan och allt annat hon gjort räckte liksom. Hon är helt otrolig! Förstår inte ens att det är sant ännu liksom. Allt hon gjorde för att få mig att känna mig speciell! Allt hon gör dagligen. Förstår inte hur jag kan ha haft sån tur att hitta henne ♡ Jag är lyckligast i världen som har dig ❤️
(null)
(null)
(null)
(null)

Som jag skrev i förra inlägget så hade vi sparat akvariumet och London Eye till födelsdagen istället så vi begav oss dit igen (men tog tunnelbanan denna gång haha) och så gick vi först till akvariumet men blev båda två ganska besvikna. Det var massa barnfamiljer med barn som skrek och man köade sig igenom hela akvariet så det förstörde ju typ hela upplevelsen. Och dessutom var det jättesmå akvarium och alldeles för många fiskar/hajar/sköldpaddor i varje "bur". Så därinne spenderade vi inte mera tid än vi behövde utan gick sedan vidare till London Eye där hon beställt en champagne-tur! Så vi fick lite VIP och sen åkte vi upp i hjulet, tittade ut över London och skålade med champagne!  (null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kvällen på min 25-årsdag hade hon bokat bord på en restaurang med ett väldigt speciellt koncept. Var väldigt häftig upplevelse som är svår att förklara. Vi kom till restaurangen och så slog vi oss ner mittemot varandra vid ett stort långbord. Och så var det en bok framför oss så hela middagen var det en liten fransk kock som underhöll oss. "Le petit chef" (vet inte hur det stavas på franska men läs det med fransk brytning så blir det rätt 😉). Hursomhelst så var det liksom som en liten gubbe i 3D som gick på bordet och pratade och berättade om all mat och bläddrade i boken för att visa oss historien om maten. Ja, ni hör ju. Svårt att förklara men en otroligt häftigt upplevelse och det serverades fem lite mindre rätter från olika delar av världen och en huvudrätt som var lite större och så fick man en speciell drink till varje måltid. Det var en väldigt speciell smakupplevelse men en garanterat minnesvärd födelsdagsmiddag!
(null)
(null)         
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)     
(null)         
(null)

(null)
(null)

Min 25-årshelg är bättre än din DEL 3 ♡

Första natten i London sov vi väldigt gott och på fredagen fick jag brev nummer 4 när jag vaknade:
(null)

(null)

Så fredagen var tanken att vi skulle på äventyr, och så blev det också men just London Eye och Akvariumet sköt vi upp till självaste födelsdagen eftersom det var sååååå mycket folk och vi orkade helt enkelt inte det just där och då. Men det blev en lång promenad från Marble Arch där vi bodde och så ner till Big Ben och den delen av London. Vi blev dock besvikna på att Big Ben "renoverades" och var helt övertäckt av byggställningar. Haha så typiskt! Och så regnade det massor men vi var trots regnet glada ändå! Och efter promenaden dit och lite köande bestämde vi oss för att dra därifrån och värma oss på en restaurang. Blev ännu en dag med massa mys i regnet! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Och trots regnet så försökte vi vara glada ändå och det tycker jag ändå att vi var! För oavsett om det regnar och är bajskallt så är jag alltid varm när jag är med henne. Det är sååå cheesy men så sant.