9:e Juni - Mitt hjärta fyller år ♡

På Elsas födelsdag väckte jag henne med frukost på sängen och så fick hon två presenter. En polaroidkamera och två biljetter till Dagny. Det är en av hennes favoritartister (så vi ska till Stockholm på konsert nu i höst). Efter att vi myst med lite frukost i sängen så gjorde vi oss iordning för dagens äventyr. Jag lurade med henne ut till en gård där man fick hyra kanoter. Så vi spenderade dagen med att paddla kanot och njuta av lugnet. Vi stannade även till vid en hästhage och hade lite picknick och klappade på hästen innan vi paddlade hemåt igen. Jag tyckte det var mysigt att hitta på något vi aldrig gjort tillsammans förut och jag tror att hon uppskattade det. 😁

På kvällen när vi var tillbaka inne i Visby så gick vi iväg och käkade middag på stan innan det kom ett gäng av våra vänner över hit för att fira henne också! Lika trevligt som alltid och kvällen avslutades med att hela Surfers sjöng "Ja må hon leva" för Elsa. Jag tror i helhet att hon var nöjd med dagen iallafall. Det är alltid mysigt att få skämma bort henne lite. Har redan nu börjat spåna lite på vad jag ska göra för henne i 25-årspresent. Hon gav ju mig en London-resa med massa mys runtomkring så det är rätt svårslaget! Känner dock att jag minst vill skämma bort henne precis lika mycket som hon gjorde när jag fyllde 25.

Min fina, underbara Elsa. För dig vill jag alltid göra det bästa. ♡ 
(null) (null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

En hel sommar bara susade förbi

Hallådär!

Sommaren kom lika snabbt som den försvann och i år slog nog Sverige rekord med värmen. Har inte varit roligt att jobba i kabinen på ett flygplan hela sommaren vill jag lova. Tänk er att gå runt i en bastu varje dag med uniform på sig. Nä, fy. Inte att rekommendera! Vi överlevde sommaren iallafall och till nästa år kommer jag se till att ha flera semesterveckor än dom två jag hade i sommar. Som dessutom inte var sammanhängande. Har varit trött och det har varit mycket jobb. Men som tur är har jag ju härliga kollegor som fått mig att överleva dagarna på jobbet! 

Förutom att jobba har jag ändå hunnit med en del kul också! Har spenderat dagarna jag varit ledig på stranden, vid kalkbrottet eller bara myst med vännerna någonstans. Har dock blivit dåligt med grillkvällar pga eldningsförbudet i hela landet. Men god mat har vi ju ändå hunnit få i oss :) Och god dryck. Vin blev till vatten några veckor där i somras och vardagarna var fest hela tiden haha men det är okej ibland! Vi har haft kul iallafall! 

Ska gå igenom mitt album med bilder på telefonen för att försöka fräscha upp sommarminnena och så slänger jag nog in ett litet inlägg om det så småningom. Kul att skriva här igen ju! Välkommen tillbaka Alexandra! Tack tack 😁
(null)