Back to Visby & school

Förstår mig inte riktigt på nya blogg.se-appen så nu försvann precis ett långt inlägg som jag skrev. Sjukt irriterande!

Hursomhelst, nu är jag tillbaka i Visby igen och det har snart gått en månad in på termin två. Sommaren har varit med tills nu och senast igår kunde jag sitta på balkongen i bikini och solen värmde jätteskönt. Så himla härligt!

Min balkong är förövrigt det bästa med min lägenhet. Trivs annars rätt bra här, men hade önskat att den inte var färdigmöblerad. Ska kolla med min hyresvärd om jag får ta bort lite grejer och byta ut (under tiden jag bor här).

Vi började höstterminen med praktik på äldreboende och det är väl ganska kul. Har ju redan erfarenhet av det så lite segt kan det vara ibland, men vår handledare är toppen så vi får testa på massa nya grejer och så får vi sticka gamlingarna. Det är så kul att ta venprover nu när man lyckas få blod. Har även fått ge min första intramuskulära injektion på en riktig människa, haha vilken känsla! Tänk att jag tycker det är så kul, de kunde ni aldrig tro va?!

Förutom att ha praktik och försöka orka plugga till anatomi-omtentan så umgås jag mycket med mina fina vänner här, vi har mysiga middagar ihop, grillar, myser och bara umgås så ofta det går typ. Trodde aldrig jag skulle trivas såhär bra ihop med en grupp människor som jag faktiskt gör. Vi har bästa klassen förövrigt. Väldigt trivsamt!

Förra veckan var mamma här också över helgen, det var mysigt. Vi var ute i Klintehamn och red en av dagarna, en riktig succé. Var så himla mysigt! Har inte hållt på med hästar sen jag var typ 13 men åh vilka fina djur alltså. Vill typ ha en häst haha!

Tänkte försöka bli bättre på att blogga nu när jag har den bästa tiden i mitt liv, men det blir lätt att man glömmer det för att det är så mycket annat kul som händer hela tiden. Men jag vet hur mycket jag kommer ångra mig sen ifall jag inte sparar små delar av min vardag här.

Nu ska jag städa lite här hemma och sen kommer Kalle hit och hjälper mig med plugget tror jag. Ikväll ska vi bowla och bara njuta av att det är helg.

Här kommer lite bilder från de senaste två veckorna 😊