GOTT NYTT ÅR!

jag vet att det är ganska tragiskt att jag sitter vid datorn sista timmen av året. och inte är ute och festar med mina vänner, som alla andra gör. men jag hoppas ni alla partypinglor haft ett suuuperbra slut på året och så önskar jag er ett riktigt gott nytt år!
2010 här kommer vi och ingenting kan bli sämre än året som varit!

Nytt år = nya möjligheter!

nu ska jag gå & umgås med pappa och susanne, yes så är det!TILLSAMMANS SKA VI GÖRA ÅR 2010 TILL VÄRLDENS BÄSTA!
jag älskar er & ni vet vilka ni är!

puss puss

årets sista dag

31 december
exakt tre månader tills det är min födelsedag!

igår när jag kom hem till pappa var båda mina systrar där, Isabells kille och Oliver, Ellinors son var också med, skitmysigt! Susanne och hennes barn var också där. Vi åt lite god mat och umgicks hela kvällen, kollade på några bra filmer och bara myste!

Och imorse när jag vaknade hade Isabell och Niklas gjort en god frukost så vi satte oss och åt tillsammans. Jättemysigt det också!
Sen åkte jag och pappa in till eskilstuna, till tuna park. jag köpte ett par jeans & några trosor haha, sen handlade vi lite annat smått och gott till kvällen. För ikväll blir det ju att vara här hemma, kanske går ner en sväng till mamma och alla festglada människor som är där. Det är väl de närmsta en fest jag kommer ikväll..

Nu har iallafall pappa gjort i ordning god mat, så jag ska springa ner och äta nu! Jag hör av mig senare tror jag, men annars önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år!

PUSS

30 december

nu är det inte långt kvar av dehär året.
så idag tänkte jag dra ner till stan med sofia & amanda och kolla runt lite på rean, jag ♥ rea!! funderar på att byta skorna jag köpte igår. klacken är ju så hög, vet inte om jag orkar gå runt med dom. haha får se hur det blir när jag kommer till stan. ska iallafall gå och fixa mig nu. måste städa rummet och fixa lite saker innan jag åker till pappa också, för efter stan idag drar jag till sparreholm. och ikväll kommer min syster och hennes kille på besök, det ska bli riktigt mysigt!

får se när jag skriver, tror inte det blir mer ikväll iallafall. men innan nästa år blir det nog, eftersom jag ska vara hemma på nyårsafton! och nej, jag gör det inte frivilligt. men hursomhelst är det så iallafall.

nu måste jag skynda mig, ha en superbra dag!

Puss