Julafton

Spenderade min julafton i Katrineholm hos min syster. För mig kändes det som en helt vanlig dag nästan. Skillnaden var att man umgicks hela familjen och åt god mat! De var mysigt iallafall! Barnen var jättenöjda och glada när tomten kom. Och det är alltid lika mysigt att umgås med de man älskar mest! 

Här är lite halvtaskiga iphone-bilder från dagen! (Måste köpa en kamera)
 
Nu är det bara en dag kvar på 2014 och snart går vi in på nästa år. Vad fort tiden går! Hoppas 2015 har mycket skoj att erbjuda! Puss på er och gott nytt år i förskott!

Snart helg igen

Sjukt vad fort veckorna går.. Redan torsdag liksom! Och idag var ännu en ledig dag, så jag passade på att göra något av den. Blev en lunch + fika med Amanda på stan och nu på kvällen har jag ätit middag med mamma, Gustaf, Christoffer och mammas vänner på Grappa. Däremellan har jag varit hemma och tittat på Greys Anatomy, blivit helt beroende.. Aja, dagen har iallafall varit på topp och likaså kommer helgen att bli. Dock är två arbetsdagar inkluderade, men vad gör det när man älskar sitt jobb? :) Godnatt med er hörrni!

 

En hälsning från Skottland

Fick ett julkort idag av min fina vän Heather, tänk vad glad man blir! Annars är det ju bara räkningar och tråkiga saker som man får ner i brevlådan. Den här lilla pepparkaksgubben gjorde iallafall mig glad idag :)