Förutom Valborg så är det faktiskt en annan ännu mer speciell dag idag

För min fina vän Amanda fyller faktiskt 18!! Wiho!

Stooort grattis gumman! Vi ska se till att din dag blir grym, hihi loveu
Tänkte berätta lite om gårdagen också, för då började vi nämligen firandet för vår fina vän. Jag, Maja, Sofia och Evelina var hemma hos henne och åt supergod mat & supergod efterrätt. Skitmysig kväll med väldigt fina vänner!

Slänger in några bilder från Evelinas blogg, eftersom min mobil är lite cp när det handlar om att ladda in bilder i datorn... Och på tal om Evelina, min oooootroligt grymma vän tog även körkort igår! GRYMT!

GRATTIS TILL DET!
Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen för snart kommer Ida W hit och sen drar vi tillsammans på förfest och möter upp resten av de gooooa sällskapet ikväll! Kommer bli grymt! Vet iallafall att det blir bättre än förra Valborg, de är huvudsaken! Plus att vi kör lite extra ikväll eftersom det är fler saker att fira! ;)

Ha en skitbra kväll allihopa för det ska jag ha! PUSS PUSS

Valborg idag då!

Tjabba! Hann inte blogga imorse, drog iväg till tuna park och nu sitter jag på bussen tillbaka till stan. Ska möta Ida och Martin där och strosa runt en stund i hopp om att hitta nåt att ha på sig ikväll. Men jag tänkte bara uppdatera lite snabbt, skriver mer senare och berättar om gårdagen! Ha de bäst fram tills dess! Puss

Grillning på G!

Hallådär!
Har precis gjort klart en god sås & fixat salladen och snart är köttet färdigt. Blir en mysig kväll med grillat och massa annat smarrigt!

Har varit en bra dag iallafall, skola i ca 30 minuter och sen var det friluftsdag så vi var nere i bowlinghallen och bowlade ett härligt gäng. Och efter det blev det en glass i solen med nåra härliga tjejer! Har varit en härlig dag i helhet alltså, skööönt! Och snart är det helg också! Perfa!


Hörs sen! PUSS