sweet dreaaaams

idag var de ingen skola för min del, hela spei var lediga. underbart! michaela kom hit runt ett och då var de dags för mig att kliva upp ur sängen. maja kom hit sen också och idag har vi bara haft en skön slappardag. inget speciellt har hänt med andra ord. maja drog hem vid sju eller nåt och efter de har inte så mycket hänt heller. michaela sover här inatt å just nu står hon i duschen, vi har nyss kollat klart på kungarna av tylösand. värdelöst program egentligen..

ska också ta en dusch snart och sen blir de sängen, måste va pigg imorgon så att hjärnan fungerar när vi har prov. fan, de är inte lätt när de är svårt... jag hoppas på de bästa iallafall! vi hörs imorgon!

vet att de blev ett tråkigt inlägg, sorry för det. natti natti

sådär ja!

nu har jag satt dit min fina header som michaela har fixat åt mig hihi :*
idag efter att jag slutade satt vi kvar i skolan ett tag, jag fick hjälp av marie med matten & sen satt jag, michaela, fatima, momo, isam och jakob bara kvar och snackade..michaela å jag gjorde sällskap med isam till stan och när han drog vidare blev de mcdonalds för våran del.
träffade maja och moa där, så vi satte oss med dom å snackade lite tills min bror kom. då hängde vi med honom å hjälpte honom att leta efter någon snygg tröja. han köpte två fina tillslut iallafall och sen cyklade vi hem hit. blev sängen som vanligt, låg bara och snackade en stund innan michaelas mamma kom hit å hämtade henne.

och nu ska jag snart äta, sen blir de å hjälpa mamma att städa och efter de väntar plugget.. är såå grymt trött så jag vet inte hur jag ska orka med det ikväll. men vi är iallafall lediga imorgon. Underbart!

- matteprov på torsdag
- historiaprov på måndag
- psykologiprov på tisdag

fyfaaaaaan..blir mycket plugg ikväll. har inte tid å sitta här, vi hörs!

PUSS