♥ tjejer, ni är bäst

har haft en superbra födelsedag, som sagt kom tjejerna hit efter skolan och firade mig. vi fikade, kollade tv & bara pratade massor. jättetrevligt var det, och tack så jättemycket för presenterna. ni är så gulliga!

r
unt sjutiden drog dom hem och jag fixade mig lite & gick sen ner till stan och mötte mamma, peter & christoffer på ming palace. jättemysig kväll!
tack för allt idag, och en stor puss till alla som sagt grattis!

jag vet att jag tog lite bilder idag, men orkar helt enkelt inte lägga in dom. måste plugga lite naturkunskap, har lagt det åt sidan hela dagen, men nu är det nog dags att ta tag i det. prov imorgon ju, får se hur det går!
ska njuta av den sista timmen av min dag nu, hihi vi hörs imorgon!


PUSS

min födelsedag

31 mars 2010 , 17 år idag!godmorgon på er, har legat vaken sen ungefär klockan fem. mamma, peter & christoffer kom in och sjöng för mig då eftersom peter skulle jobba sen. hihi har inte sovit så mycket inatt. men vad spelar det för roll? idag är det ju min dag, så det bli baaaaaara att ta det lugnt hela dagen! för det bestämmer jag hihi efter skolan kommer tjejerna hit och fikar & firar mig lite :) & ikväll ska jag ut och äta med familjen. supermysigt!

jag har precis kommit ut ur duschen nu, kan inte sitta här hela morgonen. ska fixa mig nu, jag hör av mig ikväll!
puss på er alla & ha en fin dag!

en halvtimme kvar

har inte haft orken att skriva idag, men jag har haft en bra dag iallafall! inte så mycket utöver det vanliga som har hänt. eller jo en sak, men de kan jag först berätta när det är helt säkert. hihi jag gillar att göra er nyfikna!

nu är det en halvtimme kvar tills det är min dag, okej egentligen är det ju först 06.22 som jag blir 17 år. men från och med 00.00 tycker jag att det är min dag. hihi nu ska jag snart lägga mig och sova, så det snabbare blir morgon! HAHA PUSS FRÅN MIG