Inför morgondagen

Godkväll! Min dag har bestått av mys på stan med Michaela, träning och solning med mamma å Elin nu på kvällskvisten! Just nu håller jag på att färga mina ögonbryn och medan färgen sitter i passade jag på att måla mina naglar också! :) Ska nämligen till Stockholm imorgon och fira min vän Amandas 20årsdag! Kommer bli grymt! Och dagen imorgon är fullspäckad så fix & trix får ske ikväll istället. Ska snart hoppa in i duschen och sen väntar sängen! Jobbar kort dag imorgon, 8-12.45! Puss på er och godnatt!

Deklarerat för första gången i mitt liv

Har precis deklarerat via sms.. Hoppas att jag gjorde rätt annars vettefan vad jag gör. Fick nämligen glada besked från Skatteverket iår och kommer få tillbaka en fin summa pengar. Glad tjej! :D Hoppas bara att de blev rätt nu så att inte pengarna försvinner någon annanstans haha..

Nu ska jag göra mig iordning för en dag på stan med min fina Michaela! Solen skiner även idag! Härligt å vara ledig då! Ha en bra dag hörrni! Kram

Älskade älskade säng

Godmorgon! Idag är det inte roligt alls att vakna såhär tidigt. Är trött som ett as och önskar inget hellre än att ligga kvar i sängen hela dagen.. Men icke sa Nicke! Börjar om en timme så jag ska väl ta tag i dagen typ nu.. Hoppas ni får en fin söndag!

Känner mig ungefär såhär just nu