Sista helgen i lägenheten

Hallådär!


Då har ännu en helg flugit förbi och snart är februari slut. Igår hade jag en sista fest här eftersom jag flyttar ut på tisdag. Det var en jättetrevlig kväll som slutade med utgång! Först drog vi en sväng till Surfers och sen blev det även Munken (ångrar alltid att jag drar dit men ändå hamnar jag alltid där av någon anledning haha). Hade inte varit ute på länge så det var ändå lite kul att komma ut å se lite människor haha! 

Idag har jag varit lite bakis å seg och inte gjort mycket annat än å chilla. Nu på kvällen har jag hängt med Rosalinda och Amanda ute i Träkumla, vi åt tacos och catchade upp om allt som hänt i livet sen vi sågs sist. Alltid lika mysigt att vara med dom och jag är så tacksam att jag har dom i mitt liv!

Nu ska jag snart försöka sova så att jag är pigg å orkar städa ur lägenheten och fixa imorgon. Godnatt!  

Här är tre suddiga bilder från igår med Frida, Therese och Kalle & så en från ikväll på fina Rosalinda:


En heldag med Noah

Idag har jag ställt upp och varit hemma med Noah som varit sjuk några dagar nu. Nu är han dock så gott som frisk men hostar lite fortfarande. Hursomhelst så har han iallafall väldigt mycket energi och vi har lekt, tittat film, pysslat, lagat mat, varit ute i bilen å åkt på låtsas och även varit iväg och handlat lite. Påväg hem från affären somnade han och ligger å sover middag just nu. Jag ligger här i soffan å är skapligt trött jag med haha, inte van att gå upp vid 07.00 och att sen dessutom underhålla en två-åring i flera timmar. Bara några timmar kvar nu tills resten av familjen kommer hem! Har iallafall varit en mysig dag!

Efter regn kommer solsken sägs det

Har precis kommit hem från en mysig kväll hos Kalle med delar av mitt favoritgäng. Middag och skönt häng som alltid! Nu ska jag försöka sova så jag kanske orkar plugga matte imorgon.


Ett plus med denna dag: 

Min hyresvärd har hittat en ny hyresgäst till lägenheten och jag slipper betala ännu en hyra. Det känns såååå skönt och en liten sten från bröstet har släppt. Det betyder dock att jag flyttar från Visby nästa vecka, vilket känns lite tråkigt. Men jag ska bo hos min syster (en mil utanför Visby) igen så det känns ändå bra och jag är så glad och tacksam att jag får bo hos dom gratis ett tag framöver tills allt löser sig med jobb å man kommer på fötter igen! 

Känns verkligen som allt som varit jobbigt kanske löser sig ändå, en sak i taget liksom men det är skönt att det går framåt iallafall!