Fredagsmys!

Hallådär! 
Igår hann jag med mycket, både att umgås med Maja, Michaela, Ida OCH Ida! :) Och idag har jag lunchat med Elin och sålt min bil! :) Äntligen!

Just nu är jag i Katrineholm hos min syster och Niklas. Här stannar jag tills på söndag morgon, så imorgon ska jag umgås med min andra syster också. Blir en mysig helg! Hoppas ni också får en mysig helg! Kram på er 

Torsdag - fem dagar kvar

Godmorgon! Igår jobbade jag min sista dag för i år. Nu är det inte långt kvar tills jag åker! Har massa saker att göra, ska fixa allt det sista inför resan, packa klart och så ska jag umgås och äta massa gott med mina nära å kära innan jag är redo att lämna Sverige i tre månader. 

Igår efter jobbet åkte jag, mamma och min bror till morfar där han bjöd på grillat med pommes och beasås! Bra sätt att spendera en onsdagskväll på :)
Älskade morfar En bra dag!

Hallådär! En sak som är mysigt såhär innan resan är att jag har fullbokat varje dag - med att umgås med fina människor! Idag bjöd Nadine mig och Maja på hennes gudomliga pannkakor till lunch. Så vi spenderade några timmar där med massa prat och skratt och gick sedan därifrån med fullproppade magar. Nadine och jag gick ner till stan efteråt och tittade på glasögon till henne och så lite vanlig fönstershopping ;) 

Och nu ikväll så träffade jag mina jobbarkompisar Petra och Ewa för en mysig middag på Grappa. Där blev det ännu mer god mat och härligt prat & skratt. Så ikväll går jag och lägger mig med ett leende på läpparna och laddar om inför min sista arbetsdag imorgon! :)

Godnatt med er!