vandring i norge

trodde aldrig jag skulle behöva göra nåt sånt. jag är glad att jag överlevde resan dit och vår vandring upp i bergen, våra övernattningar i bilen och i skogen. och maten? herregud de finns inte ord. de enda som varit mysigt är att jag spenderat resan med familjen. mamma och jag överlevde spindlarna i skogen. jag har träningsverk som fan i hela kroppen och de är såååååååå jävla underbart att vara hemma igen! norge är vackert, men inte mer än så! bilder får ni nån annan dag! PUSSSSSSSSSSSSSS

♥ världens bästa pappa

i söndags kom michaela och hennes familj och hämtade upp mig, sen släppte dom av mig & michaela i borsökna och där låg vi och bara tog de lugnt hela dagen, vädret var väl inte direkt så badvänligt och vi var nästan helt ensamma vid badet. vi pratade om allt mellan himmel och jord typ, jättemysig dag! sen drog vi hem till mig och grillade och senare cyklade vi ut och träffade lite folk & sen sov hon hos mig. i måndags låg vi typ i sängen heela dagen och slöade som fan.
och sen runt sju åkte jag till pappa! hann träffa min syster och oliver en stund idag också innan jag åkte tillbaka till mamma. igår hade jag en heldag med pappa, vi åkte och handlade lite grejer och hyrde två filmer och hade en riktig myskväll! 

snart kommer michaela hit, senare ska vi ner till stan och äta nåt och ikväll blir det paaarty! ska ta med kameran och försöka ta lite bilder, puss på er


bjuder på en gammal bild på mig och pappa, helt klart världens bästa
 

nakenbad i borsökna

idag vaknade jag runt tolv kanske och har bara varit hemma och slöat hela dagen, vädret har tillåtit mig att ligga inne och titta på film för första gången på länge. regnet har bara öst ner idag, tänkte först inte gå utanför min dörr överhuvudtaget idag men tillslut runt elva nu ikväll bestämde vi oss för att dra och nattbada! nader, mohamed och milad kom och hämtade mig och så åkte vi till borsökna och mötte upp michaela och inatt blev de nakenbad för våran del haha har aldrig badat näck förut så de va en upplevelse ;)

imorgon hoppas vi på sol! ska snart krypa ner i sängen, puss natti natti!