Snart 19 år

Hej på er! 

Jag sitter här i min ensamhet och väntar in min födelsedag, haha.. Bara en halvtimme kvar nu ;)

Även om det inte är nåt speciellt att fylla 19  så är jag ändå lika förväntansfull som ett barn, har alltid varit så och kommer troligtvis alltid vara så :D

Bloggen har jag däremot inte orkat ta tag i, och det kommer få vänta ett tag till. För imorgon är de min födelsedag hela dagen och jag ska spendera den med de jag tycker om och ha en superbra dag! Och på måndag är det studentkryssning!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag lääängtar som en tok! :D

Ska gå och lägga mig nu istället så att det snabbare blir morgon! Puss & godnatt! 

Trött som fan

Äntligen kan jag lägga mig i sängen och försöka sova.. Trodde jag iallafall. Men tror ni inte att jag hör en mygga surra då?? Är de ett skämt eller? Myggor har väl inte kommit än?

Jag beklagar om bloggen är rörig, råkade klicka på nåt skit så får försöka fixa det imorgon. Men först ska jag sova ordentligt! Puss godnatt med er! :)

Fina lördag

Hej hej! 

Har haft en supermysig dag! Åkte som sagt till Erikslund med Evelina, men blev besviken på shoppingen (även denna gång) eftersom jag inte hittade alls mycket.   

Men mysigt var det iallafall att umgås med min fina vän! Påväg hem så följde jag med till henne en stund och träffade deras nya valp. Blev kär. Så jävla söt så att man dog tusen gånger om!

'

Efter att jag hade träffat den här sötnosvalpen så åkte jag tillbaka till Eskilstuna, till tunahallen där det var knatte-fotbollscup. Träffade pappa och co där, var mysigt! Och lilla Johan var duktig i målet! ;) 

Efter min härliga dag i solen så kallade även jobbet. Så jag jobbade från halv fem till halv nio, mitt vanliga pass. Nu är jag helt slut i huvudet. Vill bara sova, nuuuu!! Meeeeeen, har lovat mamma att hämta henne lite senare så det är bäst att hålla sig vaken! :)